Šortky aneb trendy letní kraťasy

Tagy:  šortky, kraťasy, kalhoty, letní šortky, elegantní, sexy, podpatky

Sponzorované odkazy:

Šortky aneb trendy letní kraťasy

Nejen sandálky, žabky, sukně a šaty jsou stylovým letním oblečením, ale také šortky neboli kraťasy jsou absolutním hitem každého léta. Nejinak je tomu i v roce 2010. Záleží už jen na vás, vybrat si ty správné, které vám budou slušet jako ulité.

Sluneční paprsky zahřejí

Sluníčko nám letošní léto opravdu dodává nejen milióny paprsků, ale také pořádné teplíčko, které zajisté každý milovník tepla a léta ocení. V takovém počasí nezbývá nic jiného než vyrazit k vodě a řádně odlehčit naše oblečení.
Dlouhé kalhoty a džíny skovejte ve skříni opravdu co nejvíce dozadu. Letošní léto přeje zkráceným délkám kalhot – nosit se budou šortky a kraťasy v nejrůznějších délkách, barvách, materiálech, vzorech …

Šortky a kraťasy

Už dávno neplatí, že šortky a kraťasy patří pouze na kolo a jiné sportovní aktivity. Tyto „krátké kalhoty“ patří také k elegantnímu outfitu. Jediné, co musíte udělat je, vyrazit na nákupy a hned několik si jich pořídit. Druhým bodem, který následuje ihned po zakoupení je – naučit se je správně nosit.
Absolutním hitem pro léto 2010, jsou šortky zcela nepokrytě připomínající spodní prádlo. Samozřejmě se nejedná o sexy šortky, ale spíše o stahovací a formující kraťasy. Pokud zvolíte saténový materiál šortek, mohou vám připomenout „adidasový“ střih sportovních šortek z 80. let.
Jestliže ve vašem šatníku takové „krátké kalhoty“ chybí, neváhejte jít hned nakupovat. Vybírat máte opravdu z čeho. Nezapomeňte na to, že váš outfit se šortkami musí být spíše elegantní a sexy než sportovní.

Co k tomu?

Pokud i vy toužíte nosit kraťasy a šortky elegantního a sexy střihu, nelamte si hlavu s tím, co k ni obléknout či obout. Rozhodně můžete sáhnout po romantické halence, sexy topíku nebo elegantnímu tílku. Nejdete přece sportovat nebo jezdit na kole.
Opravdovým skvostem a luxusem pro tohle léto jsou šortky ze saténu nebo hedvábného vzhledu, nohavicové sukně a šortkové overaly. Co se týče barev, nebojte se jich. Léto je přece veselé, zářivé a stejně tak by měl vypadat i váš šatník.

Trendy a stylové šortky

Kraťasy a šortky si můžete obléknout nejen ve volné chvíli, ale také do práce či na nákupy. Jestliže jste zvyklá na své oblíbené cyklošortky, oblečte si k nim např. tuniku, nejen že budete stylová ale navíc tento styl je opravdu trendy.
Do zaměstnání se výborně hodí elegantní střih šortek s puky. Milovnice sukní nepřijdou zkrátka. Sukňové střihy jsou skvělým kompromisem mezi kalhotami a sukní. Např. v prodejnách New Yorkem je jich celá řada. Některé jsou dokonce obohaceny květinovou broží, kterou můžete umístit nejen na šortky, ale také na tričko, tuničku, halenku, do vlasů nebo na kabelku.
A pokud chcete dostát módnímu trendu a ze šortek udělat opravdu nejluxusnější elegantní outfit, určitě se nevyhýbejte podpatkům. S plochými botami antického vzhledu, teniskami nebo sandálami neuspějete. Podpatky jsou letos nezbytností!

Článek Šortky aneb trendy letní kraťasy byl publikován 13. července 2010 v 00.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Mgr. Eva Gomelská. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...