Šortky 5x jinak

Tagy:  kraťasy, oblečení, doplňky, materiál, barvy, trendy, nakupování, léto, móda

Sponzorované odkazy:

Šortky 5x jinak

Léto je v plném proudu a kdy jindy, než právě v tomto skvělém období, si dosytosti užít odhalených nohou a krátkých šortek. Pořiďte si například klasické džínové, barevné či plátěné a rozhodně vsaďte i na ,,teplejší" a praktičtější varianty, které můžete oprášit i na podzim či dokonce k zimě ke stylovým kozačkám či sněhulím. Na kupujte zkrátka nejenom stylově, ale také chytře.

Do módy se letošní jaro a léto dostal opět army styl, který můžete spatřit jak na šortkách, tak na bundách, sáčcích či dokonce kabelkách. Pokud se rozhodnete army oděv obléknout, dejte si pozor na překombinovanost. Jeden army prvek rozhodně stačí a pokud jej doplníte jednoduchým tílkem a zlatými šperky, budete za módní ikonu, nikoli za vojáka.

Army styl se vrací, autor: saksfifthavenueArmy styl se vrací, autor: saksfifthavenue

Že vám pohled na tento obrázek připomíná osmdesátá léta a natupírované účesy? Pak nejste daleko od pravdy, neboť trendy se stále opakují a stejně tak, jako jsou opět v kurzu šedesátá léta či ,,hippies" květy, můžete bez obav obléknout kraťasy či kalhoty s vysokým pasem. Doplňte je pak jednoduchým trikem, nejlépe s vtipným potiskem, a dokonalý outfit je na světě.

Trendy šortky s vysokým pasem, autor: wolfandbadgerTrendy šortky s vysokým pasem, autor: wolfandbadger

Ultrakrátký model, vysoký pas, námořnická modř a vzdušný materiál? Tak přesně tak by měly vypadat šortky dle posledních trendů. Pořiďte si obdobný model, který lze kombinovat dle libosti s rozmanitými vršky a nebojte se sáhnout ani po výrazných botách, které zdánlivě obyčejné šortky pozvednou na vyšší level.

Trend tohoto léta, autor: glassworksTrend tohoto léta, autor: glassworks

Stejně tak, jako jsou letos v kurzu barevné kalhoty, své zalíbení na prodejních pultech našly také krátké šortky v pastelových výrazných barvách. Jejich výhoda tkví v neuvěřitelné variabilitě, neboť v nich můžete vyrazit k vodě, do města i na party. Ve fantazii se meze nekladou a pokud vás již omrzeli dlouhé kalhoty, jednoduše si je zkraťte a ušetřete!

Trendy barevná varianta, autor: saksfifthavenueTrendy barevná varianta, autor: saksfifthavenue

Zapomínat bychom rozhodně neměli ani na pohodlí, které v horkých letních dnech jistě maximálně oceníte. Ve skříni by vám rozhodně neměly chybět jednoduché bavlněné kraťasy, se kterými vyřešíte každý pobyt v horku. Sáhnete-li po méně sportovní a teplákové variantě, můžete v nich bez obav vyrazit i do města na nákupy.

Pohodlnost nade vše, autor: shopbopPohodlnost nade vše, autor: shopbop

Článek Šortky 5x jinak byl publikován 21. srpna 2013 v 12.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...