Reserved, stylová móda pro dámy

Tagy:  Reserved, móda, značková móda, styl, elegantní, trendy, obuv

Sponzorované odkazy:

Reserved, stylová móda pro dámy

Reserved je polská módní značka, jejíž cílem je uchvátit nás originálními módními kousky za dostupné ceny. Její kolekce jsou široké a nabité. Pestrost ani nápad značce skutečně nechybí. Potěšit se můžeme z dámských, pánských ale také dětských kolekcí.

Denim Reserved

Snad by to ani nemohla být módní značka kdyby nenabízela džíny a výrobky z tohoto oblíbeného materiálu. Džínových kalhot nejrůznějších barev a střihů nalezneme v obchodech značky Reserved nepočítaně. Minisukně a kraťasy z džínoviny jsou rovněž oblíbeným artiklem. Pevný materiál značka využije i při šití tašek a doplňků. Malá brašna přes rameno, ale i velká objemná taška z džínoviny něco vydrží a dlouho nám bude skvěle sloužit. Ke stejnobarevným džínám se navíc skvěle hodí.

Elegance a styl

V obchodech Reserved nalezneme především elegantní a vkusnou módu, která mnohé z nás osloví. Modely bývají neotřelé a trendy. Sexy černé šatičky s řasením a zdobením nad pasem musíme mít. Také zajímavé růžové asymetrické šaty z nás udělají hvězdu. Šmrnc a glanc dodáme nápaditými doplňky, jako je třpytivý náhrdelník či set kovových náramků. V kolekcích vždy najdeme skvěle padnoucí sukně a topy z nejrůznějších materiálů.

Reserved šaty

Reserved vždy nabízí elegantní a stylové kousky, mezi nimiž nikdy nechybí ani dostatečný výběr šatů. Pohodlné tmavě modré šaty bez ramínek jsou skvěle tvarované a přepásáme-li je ještě výrazným páskem, získáme fantastický letní model. Lehoučké bílé šaty s velkými černými puntíky s chutí zařadíme do našeho šatníku. Lodičkový výstřih a tvarovaný pas lichotí naší postavě a díky vzdušnosti, kterou šaty nabízejí, v nich vydržíme celý den. Světlé vzorované šatičky s pěkně řešenou horní částí a lehce se rozšiřující sukní můžeme obléknout do města i na pláž. Také šedé řasené minišaty bez ramínek jsou univerzálním kouskem. Ostudu v něm neuděláme ani na večírku či na párty.

Plavte v Reserved

Jistě neodoláte ani nabídce plavek, která se nevyhýbá pestrým barvám a vzorům. Půvabné proužkované dvoudílné plavky si zamilujeme na první pohled. Originální a neotřelá je kombinace fialové a zelené. Zajímavý vzor nás zaujme. Veselé a hravé jsou bikiny zdobené geometrickými tvary v tyrkysové, modro-fialové a růžové barvě. Zdobené šňůrky udělají dojem.

Elegantní obuv od Reserved

V Reserved se oblečeme od hlavy až k patě, důkazem toho je také pestrá kolekce bot, která širokou škálu oblečení doplňuje. V Reserved narazíme především na sexy ženskou obuv. Častými materiály je semiš a často se setkáme také s botami v pestrých barvách. Vysoké podpatky obvykle vévodí a obuvi nechybí styl a nápad.

Článek Reserved, stylová móda pro dámy byl publikován 11. srpna 2011 v 00.00 v rubrice Značky. Autorem článku je Šárka Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...