Levné spodní prádlo v kamenných obchodech - víte, kde nakupovat?

Tagy:  spodní prádlo, doplňky, móda, nákupy, nakupování, kvalita, obchody

Levné spodní prádlo v kamenných obchodech - víte, kde nakupovat?

Spodní prádlo je nedílnou součástí šatníku každého z nás, ovšem zde se obsah a počet dámských kousků rapidně liší od těch pánských. Zatímco muži si na trenýrky nikterak nepotrpí a jednoduše vlastní praktické a pohodlné modely, ženy jsou schopny spodním prádlem zaplnit půlku šatníku a vlastnit tolik jednotlivých modelů, ze kterých až přechází zrak. Něžné pohlaví zkrátka na kalhotky a podprsenky nedá dopustit, ovšem málo kdo chce za tyto nezbytnosti utratit desítky tisíc korun. Pakliže i vy patříte k těm, které se rády zahalí do sexy kousků, ale za málo financí, nechte se inspirovat kamennými obchody, kde koupíte atraktivní modýlky a ještě vám zbude na nové botičky.

H&M, New Yorker či Reserved

Najít krásné spodní prádlo za pár set korun rozhodně není žádný problém, postačí vám navštívit jeden z mnoha obchodních domů, kde narazíte na konfekční obchody s nepřeberným množstvím. Asi nejlacinější kousky koupíte v sítích prodejen H&M, kde se setkáte jak s romantickými střihy, tak se sexy prádélkem, které potěší i partnera. V obchodech New Yorkem vás překvapí rozmanitost a extrémní barevnost jednotlivých kousků i stylových kompletů. V Reserved na vás zase čekají modely spíše střídmější a pohodlné, za to z poměrně kvalitních materiálů. Kalhotky zakoupíte již od 79 korun a podprsenky okolo 149, což se opravdu vyplatí.

Kalhotky pořídíte od 79 korun, autor: johnlewisKalhotky pořídíte od 79 korun, autor: johnlewis

Tezenis

Jakousi zlatou střední cestou je italská značka Tezenis, která si potrpí na precizně padnoucí prádlo v kombinaci s příjemným materiálem. V obchodech jsou jednotlivé kousky řazeny dle velikostí, proto během několika málo sekund budete přesně vědět, kam sáhnout. Cena kvalitních kalhotek se pohybuje okolo 149 korun a podprsenku pořídíte přibližně za 300 korun. Tezenis však často sází na slevy a nejrůznější akce, při kterých nakoupíte i za 80ti procentní ceny.

Kvalita nemusí být vždy drahá, autor: net-a-porterKvalita nemusí být vždy drahá, autor: net-a-porter

Calzedonia, Etam

O něco dražšími, za to však kvalitními produkty se pyšní značky Calzedonia a Etam, jež pocházejí opět z italských dílen. Zatímco v Calzedonii narazíte i na aktuální kolekce plavek a široký výběr punčochového zboží, v Etamu si můžete koupit i pyžamo, noční košilku, ponožky nebo třeba župan. Komplet spodního prádla se v obou obchodech pohybuje okolo tisíce korun, což je stále velmi příjemná cena.

V Etam pořídíte i pyžama, autor: vilaV Etam pořídíte i pyžama, autor: vila

Článek Levné spodní prádlo v kamenných obchodech - víte, kde nakupovat? byl publikován 15. června 2013 v 12.00 v rubrice Doplňky, Nákupy a Značky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...