Pánské spodní prádlo

Tagy:  Spodní prádlo, pánské spodní prádlo, boxerky, slipy, tílka

Pánské spodní prádlo

U dam je známo, že si potrpí na nakupování spodního prádla a prodejci proto nabízejí nepřeberné množství tvarů, druhů a barev. Vybrat si můžete od francouzské elegance plné krajek a výšivek, přes jednoduché bavlněné prádlo až po sexy červená tanga s vykrojenou podprsenkou. Výběr záleží pouze na vaší fantazii, pohodlí a na vkusu partnera. ..možná jste doposud žili v domnění, že se pánové věnují spodnímu prádlu pouze u své drahé polovičky, není tomu tak, i muži si rádi dopřejí pohodlné a dobře vypadající spodní prádlo.

Boxerky

Boxerky pánské jsou velmi specifickým druhem spodního prádla. Oproti slipům jsou rozšířeny o „trenýrky“, které umožňují větší volnost a tak i pohodlí, proto někteří muži tvrdí, že jsou jim boxerky na nošení daleko příjemnější. Zde už záleží na vkusu a potřebách každého chlapa. Pánské boxerky se hodí pro jakoukoliv příležitost, ať už na sport nebo na běžné nošení. Vyberte si ty boxerky, které vás charakterizují a které vám prostě a jednoduše nejlépe sedí. Materiál, z kterého jsou boxerky vytvořeny je z více než 90% bavlna. Pouze v některých případech, kdy se na boxerkách vyskytují pásky, které boxerky lépe drží, dochází k použití jiného materiálu. Výrobci se snaží při výrobě kolekcích spodní prádlo dbát především na kvalitní a pohodlné materiály.

Boxerky jsou nejoblíbenějším druhem pánského spodního prádla, autor: adam frohlenBoxerky jsou nejoblíbenějším druhem pánského spodního prádla, autor: adam frohlen

Slipy

O nošení slipů se vedou mnohé spekulace a nejsou zdaleka tak oblíbené jako právě zmiňované boxerky či trenky. Někteří vědci dokonce tvrdí, že nošení slipů může u mužů způsobit dočasnou neplodnost. Pro milovníky tohoto druhu zboží přicházejí na trh nejnovější kolekce módních mágů Dolce & Gabbana, Just Cavalli a nebo Versace ve zbrusu nových barváh, tvarech a motivech. Pánské slipy těchto návrhářů byly vytvořeny na základě praktičnosti, pohodlnosti a moderního vzhledu.

Tílka

Často opomíjeným, avšak potřebným spodním prádlem jsou také pánská tílka. Ne každý muž je jejich nadšencem, ale pokud se k nim hrdě řadíte, doplňte svůj šatník o jednoduché či extravagantnější modely známých značek, jenž se pyšní používáním té nejkvalitnější bavlny, která saje pot a zároveň vás v mrazech příjemně zahřeje. Pánská tílka lze samozřejmě použít i na spaní.

Pánské slipy mají své nadšence, ale také odpůrce, autor: ungaroPánské slipy mají své nadšence, ale také odpůrce, autor: ungaro

Článek Pánské spodní prádlo byl publikován 28. února 2012 v 13.00 v rubrice Pánská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...