Vybíráme pánské prádlo

Tagy:  pánské prádlo, prádlo, spodní prádlo, spodky, trenýrky, tanga, hedvábí, lycra, bavlna

Vybíráme pánské prádlo

Chcete pro svého partnera vybrat ten nejlepší střih spodního prádla? Následující řádky vám poradí, jak na to. Přečtěte si tipy, jak udělat miláčkovi, přítelovi, manželovi … a potažmo i sobě radost!

Nejdůležitější je pohodlí

Víte, jaký je rozdíl u vybírání dámského a pánského prádla? Ženy mají tendenci podhodnocovat velikost svého poprsí a na rozdíl muži své intimní křivky zahalují do o několik čísel větších trenýrek nebo boxerek. Ptáte se proč? Pánové si mnohem více potrpí na pohodlí než ženy. Dámám nevadí při nošení spodního prádla a oblečení vůbec, „trpět“. Pokud je tlačí podprsenka, nevadí, vždyť právě tato jim dělá tak krásný tvar prsou. Jestliže je tlačí boty, také nevadí, vždyť v nich vydrží jen tenhle večer, a pak si je už nikdy neobujeme. Pánové jsou v tomto směru zcela odlišní. Proč by si měli pořizovat stylové, trendy a moderní spodní prádlo, které bude tlačit, škrtit a nebude pohodlné? Pro ně je nejdůležitější kvalitní materiál a pohodlné „nošení“.

Barvičky a vzory

Důležitou zásadou při výběru pánského spodního prádla není pouze pohodlný střih, ale také barva. Vždyť právě tato maličkost nám o sobě mnohé vypoví. U spodního prádla platí jednoduché pravidlo – čím snědší typ muže, tím světlejší by měl nosit spodní prádlo, a naopak u světlejšího typu muže platí tmavší odstíny barev.
Barvy a vzory dokáží také krásně modelovat postavu. Absolutním hitem číslo jedna jsou exotické motivy a vzory, které přidají na objemu. Pokud si pánové přejí něco zakrýt nebo dokonce zúžit, vyberte raději prádlo se širším pruhem nebo jednobarevné kousky.

Jak se pozná kvalitní prádlo?

Střihů pánského spodního prádla je snad 3× více než u dámských kalhotek. Myslíte si, že tomu tak není? Vždyť jen nohavičky mají šest délek a pánské tanga se vyrábí ve čtyřech typech. Jak ale poznáte, že je prádlo kvalitní? Zásadou číslo jedna jsou švy. Ty nejdražší, ale zároveň nejkvalitnější pánské „spodky“ nemají švy. Pokud se nějaký ten šev objeví, tak výhradně po stranách. Tím nejméně pohodlným střihem spodního prádla je šev přímo ve středu.
Pánové by měli volit raději upnutější střih. Pokud se cítí moc sevření, pořiďte své drahé polovičce takové spodní prádlo, které má alespoň pevnou gumu.

Jaký materiál je ten pravý?

Pánové, kteří se zastávají názoru, že bavlněné jsou ty nejlepší, se mýlí. Nejlepší je kombinace bavlny s lycrou. Proč? Bavlna má totiž jednu nepěknou vlastnost a tu takovou, že se poměrně rychle vytáhne a utvoří se na ní žmolky. Prádlo si i v takovém složení materiálu dokáže zachovat svůj tvar a vzhled.
A pánové, kteří si potrpí nejen na pohodlí, ale také na luxusu, si mohou pořídit spodní prádlo užité z hedvábí (opět v kombinaci s lycrou).

Pánové, vyzkoušejte i upnutější trenky, uvidíte, že po pár nošení změníte názor nad volnými a vlajícími trenkami.

Článek Vybíráme pánské prádlo byl publikován 28. dubna 2010 v 07.00 v rubrice Pánská móda. Autorem článku je Mgr. Eva Gomelská. Pro diskusi slouží komentáře (1).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...