Diskuse ke článku Cyklistická sukně - elegance na kole

sukně na kole

Napsal/a: Miroslava

Přidáno: 08.09.2011 12.24

Odpovědět

Samozřejmě že sukně na kolo patří. Doporučuji ale kratší,širší což je pohodlnější a navíc pokud ji necháte za sebou vlát, dodá vám krásný romantický vzhled; nehledě na to že tělesné partie které jsou po většinu života zakryté se provzdušní mnohem lépe, než v upnutých elasťákách. Nezapomeňte se ozdobit vkusným spodním oděvem. Mirka.

cyklistická sukně

Napsal/a: Lenka

Přidáno: 31.10.2011 16.29

Odpovědět

Tak cyklistická sukně je zajímavý nápad, ale nevim jestli je pro zeny dobrej, protoze kluci nam budou pekne koukat kam nemaji. Ale na kole to muze vypadat pekne.

sukně ano.

Napsal/a: Lucy

Přidáno: 05.04.2012 10.56

Odpovědět

…tak já se na to docela těším Sukně na kole vypadá určitě pěkně, Mám to vyzkoušené. Škoda jen, že se pokazilo počasí. Souhlasím s paní Miroslavou. Nechala jsem se inspirovat písničkou z You Tube „POPPY BICYCLE“. Těším se až se oteplí a já budu moci vyrazit jako ona zpěvačka a pustit si ze sluchátek uvedenou písničku Lenko; jen nevím proč by se kluci nemohli podívat. Vždy't to co nám příroda dala je de facto pro ně. Tak ať se podívají… Myslím že by nebylo špatné dát dohromady sskupinu (peloton) a někam takhle vyrazit a sukýnky potrápit… Lucka

lucka.

Diskuze k článku

Aktivní odkazy nejsou v komentářích povoleny