Pletené modely z bavlny

Tagy:  petené modely, pletení, pletené šaty, vlna, svetry, retro, Chloé, Alexander Mc Queen

Sponzorované odkazy:

Pletené modely z bavlny

Buďte trendy! Oblečte si pletené modely z bavlny. Jsou absolutně IN nejen po celé letošní léto, ale i přicházející podzim.

Pletení

Řekněte, která babička neumí plést? Snad každá starší generace ví, jak správně použít vlnu a jehlice. Pletené modely, které se staly letošní léto absolutním hitem číslo jedna, vypadají na první pohled jako kdyby je stvořila nějaká babička. Ale moderní technologie jde kupředu. Pletené modely jsou většinou vyrobeny na pletacích strojích. I když, najdou se i takové butiky a internetové stránky, kde máte možnost zakoupit ručně vyráběné a originální kousky.
Pamatujte na jedno – pletená móda nikdy nevyjde z módy.

Pletená móda

Pletení a pletené oblečení se opět vrací do módy. Nejen v zimě se budete zahalovat do pletených šálů, čepic a rukavic, ale také do moderních pletených plédů, ponč a svetrů nejrůznějších barev a stylu.
Ovšem pozor. Pletené oblečení není výhradně pro chladné období. Naopak! Dá se nosit po celý rok. Ano, i v letním období. Vždyť kdo říká, že vlna je pouze na výrobu zimního oblečení? Uplést se dají i šaty, vesty, vestičky, tílka, sukně, lehké svetříky, topy a mnoho dalších.

Moderní pletené modelyModerní pletené modely

Pletená klasika

Pletené oblečení přežívá každou generaci. Je stále moderní, věrné a věčné. Letošní rok 2010 doslova hýří barvami. Opravdu trendy jsou hlavně pastelové barvy, bílé a nápadité vzory. Jedině takové pletené oblečení rozzáří nejen váš šatník, váš úsměv a srdce, ale i osvěží šedivý vzhled ulice.
V dnešní době máte na výběr z klasických hladkých modelů (modelů bez vzorů), ale také z plastických vzorů. Letní modely jsou stvořeny hlavně z bavlny. A to samé se dá říci i o počátečním podzimu. Říkáte, že máte doma spoustu pleteného oblečení a bojíte se jej vzít na sebe? Nemějte strach!

Dlouhé pletené svetryDlouhé pletené svetry

Jak nosit pletené oblečení?

Nebojte se různě experimentovat. Pletené oblečení můžete různě kombinovat s jiným materiálem. Co třeba zvolit delší šaty a pod ně legíny? Nebo džíny se svetrem? Kombinace s jakýmkoliv materiálem bude mít vždy skvělý výsledný efekt.
Módní návrháři pro letošní léto a podzim 2010 začali tvořit hlavně ve stylu retro. Pokud nevíte, jak takový styl vypadá, můžete se nechat inspirovat např. u návrháře Mossoniho, který je doslova zahalen v pleteném oblečení. Dále bych doporučila značku Chloé nebo Alexander Mc Queen.
A pro ty z vás, kteří nechcete utrácet hromadu peněz za drahé pletené modely, navrhuji navštívit second handy. I ty jsou doslova přeplněny pletenými kousky. Co když právě tam narazíte na skvělý retro kousek?

Ručně pletené šályRučně pletené šály

Článek Pletené modely z bavlny byl publikován 26. srpna 2010 v 00.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Mgr. Eva Gomelská. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...