Nové trendy šály, bez kterých se neobejdete

Tagy:  šála, barvy, odstíny, nákupy, doplňky, móda, cena, pletení, podzim, zima

Sponzorované odkazy:

Nové trendy šály, bez kterých se neobejdete

Šála je velice vděčným doplňkem, který by ve svém šatníku měl mít opravdu každý. Kromě známého faktu, že skvěle zahřeje, působí rovněž jako dokonalý doplněk, který obyčejnou bundu pozvedne na vyšší level a každému outfitu dodá šmrnc. Obzvláště v sychravých podzimních dnech teplé šály jistě oceníte, tak neváhejte a pořiďte si hned několik nových, atraktivních variant, které pořídíte za velmi příjemné ceny.

V neutrálním tónu

Pro všechny případy je vždy dobré vlastnit alespoň jeden model v neutrálních barvách, který se hodí jak k černé kožené bundě, tak k lehčímu béžovému kabátku. Tato pletená šála v jemném starorůžovém provedení je z příjemného materiálu, zahřeje za každé situace a navíc ji pořídíte za skvělých 550 korun.

Šála v neutrálním provedení, autor: modclothŠála v neutrálním provedení, autor: modcloth

V barvách jara

Ještě jste se nesmířily s příchodem studeného podzimu a na nové trendy a tmavší barevné odstíny si špatně zvykáte? Pak zavzpomínejte na slunečné jaro a pořiďte si stylovou šálku v květovaném provedení. Tento model zakoupíte v prodejnách Takko za úžasných 250 korun.

Zavzpomínejte na jaro, autor: jades24Zavzpomínejte na jaro, autor: jades24

Hřejivý kožíšek

Kožíšky jsou i letošní podzim a zimu neuvěřitelně v kurzu a proto byste si alespoň jeden měly pořídit. Kožešinová vesta je základ, ale IN budete i v šále, která nejenom skvěle vypadá, ale okamžitě zahřeje a doplní jinak fádní podzimní outfit.

Kožíšek zahřeje a potěší, autor: coletteKožíšek zahřeje a potěší, autor: colette

Podzim v plném proudu

Příchod podzimu tak nějak spontánně svádí ke změně šatníku a především barev. Zatímco v letních měsících si potrpíte na výrazné, ne-li dokonce neonové odstíny, na podzim je ideální nosit šedou, vínovou, khaki, červenou, ale také žlutou a oranžovou. Inspirujte se například touto řasenou šálkou, kterou můžete sehnat v obchodech Pieces za 525 korun.

Řasená šála za 525 korun, autor: piecesŘasená šála za 525 korun, autor: pieces

Šála skoro zadarmo

Neustále vám babička nutí pletené svetry a jiné výrobky z vlastní tvorby? Přestaňte se jejím velkorysým nabídkám bránit a nechte si uplést šálu z pravé vlny, která vás neuvěřitelně zahřeje i v těch největších mrazech a jako bonus získáte originální módní doplněk, který budete mít pouze a jenom vy.

Upleťte si vlastné šálu, autor: monsoonUpleťte si vlastné šálu, autor: monsoon

Článek Nové trendy šály, bez kterých se neobejdete byl publikován 15. října 2013 v 12.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...