Luxusní šály – buďte v teple a stále IN

Tagy:  Luxusní šály, kašmír, bavlna, hedvábí, kvalita

Sponzorované odkazy:

Luxusní šály – buďte v teple a stále IN

Tak, jako k Vánocům neodmyslitelně patří Štědrovečerní večeře, zima je charakteristická zasněženými kopci a námrazou, zimnímu oděvu zkrátka nesmí chybět teplá a stylová šála. Možná žijete v domnění, že obyčejný kus látky vás také zahřeje, čili poslouží jako tento doplněk, né li lépe. Opak je však pravdou, kvalitní šála by neměla být z prachobyčejné bavlny ani polyesteru, jelikož ty vám v těch nejkrušnějších mrazících neposkytnou takovou oporu, jako třeba stoprocentní kašmír. Luxusní šála či teplejší šátek vám prokáže takovou službu, kterou od zimního oblečení a doplňků očekáváte, příjemně vás zahřeje, zabalí vám do toho nejlepšího a nejjemnějšího materiálů a k tomu všemu váš vzhled pozvedne na vyšší úroveň. Zapomeňte na klasické pletené šály jedné barvy za pár korun, jenž vám způsobí nevzhlednou vyrážku na krku a také se odprostěte od látek jako flees, který se hodí spíše na sportovní mikinu s kapucí. Vsaďte na přepych a tu nejvyšší jakost, své dobře zvážené volby jistě nebudete litovat.

kašmírové šály jsou to pravé do zimních měsíců, autor: kalfonekašmírové šály jsou to pravé do zimních měsíců, autor: kalfone

Jednoduchost

Mnozí z vás se často a rádi drží starého přísloví ,,v jednoduchosti je krása“, které je nejenom pravdivé, ale stále moderní. Samozřejmě jednoduchým šperkem, kabelkou, svetrem, čelenkou či šálem nic nezkazíte, ba naopak můžete díky svému jedinečnému vkusu upoutat pozornost a získat si obdiv dam, jenž neměli takové štěstí při kombinování svého outfitu. Jednoduchá hnědá či béžová kašmírová šála dodá jednobarevnému svetru či pulloveru švih a ráz a mimo jiné zvýrazní vaše líčení a moderní účes.

jednoduchá kašmírová šála, autor: saladinjednoduchá kašmírová šála, autor: saladin

Zvířecí vzory

Zvířecí vzory již několik let hýbou módním světem a jsou stále velice trendy, objevují se jak na klasických oděvech od minišatů, přes tuniky až k leginám, ale také na doplňcích jako jsou kabelky, čepice, rukavice i šály. Mezi nejoblíbenější vzory patří zebra a leopardí skvrny. Pořiďte si dlouhý a bohatý kašmírový šál s leopardím vzorem, který se skvěle hodí k jednodzchému černému kabátu, kterému dodá šmrnc. Chcete-li vypadat výrazněji, ozvláštněte komplet o zlaté doplňky ve formě hodinek, náramků, náušnic či řetízků.

leopardí šála zahřeje a potěší, autor: hatapkaleopardí šála zahřeje a potěší, autor: hatapka

Známé logo

Pokud si potrpíte na opravdu kvalitní a drahé butiky světoznámých značek, určitě by mezi vašimi doplňky neměla chybět šála značky Louise Vuitton. Ptáte se, čím je právě tato šála natolik zajímavá a žádaná? Odpověď je jednoduchá, doplňky značky LV jsou ručně šity z těch nejkvalitnějších materiálů. Veškeré šály či šátky zdobí typický monogram a materiálem je buď stoprocentní kašmír a nebo stoprocentní hedvábí. S tímto doplňkem budete královnou, avšak budete muset sáhnout hlouběji do kapsy.

za kašmírovou šálu Louise Vuitton si připlatíte, autor: trenckotza kašmírovou šálu Louise Vuitton si připlatíte, autor: trenckot

Článek Luxusní šály – buďte v teple a stále IN byl publikován 22. prosince 2011 v 14.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...