Nákrčníky, šály, plédy – zahřejte váš krk

Tagy:  šály, maxišály, pléd, pašmína, šátky, nákrčníky, zima, zimní doplněk

Sponzorované odkazy:

Nákrčníky, šály, plédy – zahřejte váš krk

Šály, šátky, nákrčníky a plédy jsou módní doplňky, které nesmí chybět v šatníku ženy. Využijete je nejen v zimě, ale také na podzim. Nejenže tyto doplňky skvěle vypadají, ale úžasně se postarají o váš celkový outfit. Pojďme se společně seznámit s tím, jaké materiály, vzory, barvy, velikosti a styl je letos to pravé.

Šály a šátky

Letošní zimu se doslova roztrhl pytel s překrásnými šály a šátky nejrůznějších barev, tvarů, designu a velikostí. Šály jsou opravdu úžasným doplňkem. Dají se s nimi vytvořit neuvěřitelné kreace. Můžete je vázat mnoha způsoby a navíc se postarají o váš celkový styl. Pokud stále nemáte v šatníku žádnou šálu, hurá na nákupy. Investovat se do pěkné šály stojí za to.
Šály mají jednu velkou výhodu. Nemusíte je zkoušet, můžete si je objednat např. i na internetu. A pokud toužíte být stylově oblečená a vlastnit originální šál, vyzkoušejte www.fler.cz. Tento internetový obchod je plný ručně vyráběných výrobků. A že si máte z čeho vybírat.

Háčkovaná šála, autor: Eva ArnicanováHáčkovaná šála, autor: Eva Arnicanová

Maxišály a pašmíny

Absolutním hitem letošní zimy jsou velké maxišály a pašmíny. Maxišály jsou super doplňkem, které okouzlí nejen vás, ale i vaše okolí. Maxišály zaujmou na první pohled svou strukturou a provedením. Mohou být upleteny z barevné vlny či uháčkovány nejrůznějšími vzory, ozdobeny třásněmi, bambulky, střapečky apod. Pašmíny zase okouzlí především svými barvami. Dají se perfektně sladit s vašim celkovým outfitem. Hodí se nejen k elegantnímu stylu, ale i sportovnímu.

Varianty nošení maxišály, autor: Eva ArnicanováVarianty nošení maxišály, autor: Eva Arnicanová

Jaké barvy jsou letošní zimu IN?

Protože podzim a zima je „smutná“ co se týče barev, jedná se o ponuré období, od toho jste tu vy, aby jste toto neveselé a nebarevné období rozveselila módními doplňky. Šály, šátky, pašmíny a nákrčníky dokáží skvěle oživit nejen vás, ale i vaše okolí. Letošní zimu si vybírejte barevné kousky. Skvěle vypadají např. pastelové barvy, odstíny modré, oranžové, zelenkavé a fialové barvy. Samozřejmě tím nezavrhuji klasickou černou a bílou barvu. Pokud je budete umět dobře sladit s vašim celkovým outfitem, šup sem s nimi.

Zdobená šála se střapečky, autor: smittenkittenorigZdobená šála se střapečky, autor: smittenkittenorig

Výběr materiálu

Jak již bylo zmíněno, velice moderní jsou hlavně pletené a háčkované šály a nákrčníky. K elegantnímu outfitu je to to pravé ořechové. Ke sportovními outfitu se skvěle hodí hrubé šály.
Šály a nákrčníky si letošní zimu můžete uvázat na způsob kravaty, omotat kolem krku, pouze ležérně přehodit, nařasit apod. Nebojte se s těmito doplňky nikterak experimentovat.
Velkou maxi šálu snadno zkombinujete s kabátem i bundou. Hodí se k celopletenému outfitu, ale i k oblečení sportovnějšímu.

Dokonale sladěný outfit, autor: Ed YourdonDokonale sladěný outfit, autor: Ed Yourdon

V zimním oblečení těžko ukážete svůj náhrdelník nebo řetízek, tak myslete na to, že šály, pašmíny a nákrčníky jsou jakýmsi „šperkem“, kterým chcete zaujmout vaše okolí.

Článek Nákrčníky, šály, plédy – zahřejte váš krk byl publikován 15. prosince 2010 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Mgr. Eva Arnicanová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...