Kabelky aneb jak si vybrat tu správnou

Tagy:  kabelky, business, tašky, materiál, podnikatelka, ženy, doplněk

Sponzorované odkazy:

Kabelky aneb jak si vybrat tu správnou

Tašky, kabelky, kabely, psaníčka, batohy … nás doprovází den co den. Nejen při každodenní rutině, ale i při různých slavnostních událostí.
Jestli existuje nějaký doplněk, bez kterého nemůže žena existovat, tak je to právě kabelka!

Vybíráme

Při výběru tohoto nepostradatelného doplňku se ženy většinou poohlížejí po módě. Nejprve si všímají barev a tvaru, nakonec až praktičnosti a ceny. Kabelky různých velikostí jsou ale nejen vhodným a trendy doplňkem, ale také mají svou praktickou funkci, kterou každá z nás zajisté využije. Vždyť co se do ní všechno vejde a schová? Od šminek, parfému, mobilního telefonu, kapesníčků, klíčů, až po fotky dětí, nákupu apod.
Pokud se právě rozmýšlíte, zda zakoupit novou kabelku, či zůstat při staré, zvažte nejprve její využití a vybírejte důsledně. Nepodléhejte pouze módním trendům. Pokud mohu doporučit – vybírejte především podle vašeho šatníku. Kabelka je doplněk, který by měl být sladěn s ostatními, aby se bezkonkurenčně dostavil dokonale upravený a trendy outfit.
Kabelky si můžete vybrat podle svého stylu. K dostání jsou nejen elegantní, sportovní, nákupní, ale také romantické, příležitostní, extravagantní apod. Vyberte si takovou jakou si jen vaše srdce přeje.

PradaPrada

Buďte stylová

Věděla jste, že ženy se dají ve společnosti rozdělit do několika skupin? Slyšela jste např. o novém módním stylu „business“? Tento styl je určen pro všechny ženy podnikatelky (a nejen to). Každá žena podnikatelka je důsledná na to, co její kabelka obsahuje. Pokaždé se do ní musí vtěsnat diář nebo desky. Pro business styl se hodí praktické, obdélníkové a prostorné tašky. Kabelky by měly mít vyztužené dno a v nejlepším případě i stěny. Aby se nemohlo stát to, že žena bude diář hledat a při tom převracet celý obsah své kabelky. Business kabely zpravidla mají i více přihrádek.

Kvalita za rozumnou cenu

Určitě každá z nás chce co nejvíce kvalitní kabelku. Nekupujte levné varianty na tržnici. Tyto kabelky by vám jistotu dlouhodobé existence nezaručily. Doporučuje se kupovat kabelky od známých módních návrhářů nebo v kvalitních buticích. V takovém případě máte zajištěnou kvalitu na 100%. Jestliže budete toto pravidlo dodržovat, můžete si vybrat z jakéhokoli materiálu. Velice IN jsou teď látkové, vyšívané, ozdobené kamínky, štrasem, z lakované kůže, pletené a háčkované kabelky, taštičky s výšivkami atd. Zkrátka máte z čeho vybírat.

Ručně vyrobená kabelka z korálkůRučně vyrobená kabelka z korálků

Článek Kabelky aneb jak si vybrat tu správnou byl publikován 28. srpna 2010 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Mgr. Eva Gomelská. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...