Pánské kraťasy a ohrnuté kalhoty

Tagy:  kalhoty, kraťasy, šortky, ohrnuté kalhoty, saka, sportovní styl, elegantní styl, pánské kalhoty, Louis Vuitton

Sponzorované odkazy:

Pánské kraťasy a ohrnuté kalhoty

Letošní léto nám sluníčka opravdu dopřálo. Dámy tak mohly nosit krátké sukně, šaty a kraťasy. Pánové si také mohli dopřát šortky a kratší kalhoty. Naprostým trendy hitem se staly jakékoliv kraťasy a ohrnuté kalhoty. Tento módní kousek vnesl do světa módy Louis Vuitton.

Louis Vuitton

Louis Vuitton se ve své letní pánské kolekci držel klasiky. Pro jednotlivé kousky oblečení byly, a stále jsou, velmi důležité detaily, které podtrhují celkový model. Vuitton nezapomněl ani na nezbytné pánské doplňky jako jsou diplomatky, klobouky, čepice, brýle či obuv. Jednoznačný hitem číslo jedna se však staly kraťasy a ohrnuté kalhoty ve všech možných délkách a barevném provedení. Tento trend ovšem nepotrvá pouze přes léto, ale pánové si jej mohou dopřát také v teplejším podzimním období.
„Kraťasová“ kolekce je plná elegance, drobných a nenápadných detailů, ale také všemožných extravagantních výstřelků.

Pánové, ukažte nám nohy

Jak již bylo zmíněno, značka Louis Vuitton se v letní kolekci zaměřila hlavně na spodní části pánských modelů – na šortky, kraťasy a kalhoty v 7/8 délce.
Pánové, kteří letošní boom s krátkými kalhoty zaspaly, nemusí věšet hlavu. Vždyť i podzim bude kraťasům a ohrnutým kalhotám dopřávat. Nebojte se ohrnout okraje a vyjít do ulic. Oblečte si klidně takové kalhoty, na které jste zvyklí – kalhoty, které vám částečně zakrývají boty. Vždyť i ty nejdelší kalhoty můžete nad kotníky ohrnout a ukázat světu vaše ponožky. Nezapomínejte na to, že vám ponožky musí bezpodmínečně ladit s barvou kalhot.

A co barvy?

Nejen léto, ale i následující podzim je plný barev. Nebojte se kombinovat odstíny šedých, černých, bílých, ale i tmavě modrých, hnědých, žlutých či oranžových odstínů.
Klasická černá barva kalhot se objevuje hlavně u společenských modelů (tady pánové na ohrnování nohavic raději zapomeňte).

Dolaďte se do posledního detailu

Že nevíte, jaký svršek zvolit k 7/8 délce kalhot? Zkuste tzv. nedbale sportovní či sportovně elegantní styl. Že nevíte, co to je? U tohoto stylu je převážná pozornost věnována stylovým sakům či kabátků, které jsou v zajímavém kontrastu převážně doplňovány kontrastními kraťasy v délce do poloviny stehen. Střihy těchto pánských sak jsou převážně kratší a rovné. Nejčastější délka je do pasu.
K takovým kalhotám se hodí také bundičky ryze sportovního střihu a stylu. Ovšem kombinovat jej můžete i se svetry, které jsou většinou slabé, hladké a jednobarevné.

Článek Pánské kraťasy a ohrnuté kalhoty byl publikován 29. srpna 2010 v 00.00 v rubrice Pánská móda. Autorem článku je Mgr. Eva Gomelská. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...