CCC obuv – stylová a trendy

Tagy:  obuv, boty, kozačky, lodičky, střevíčky, obchod, nakupování, slevy, ccc

Sponzorované odkazy:

CCC obuv – stylová a trendy

Nakupování bot je pro mnoho z nás vášní. Najít však botky takové, které nám padnou a zaujmou nás nápaditým provedením, může být velmi složité. Obchod s obuví CCC nabízí široký sortiment obuvi všeho druhu a v jejích širokých kolekcích si vybere snad každá žena. Obchody navíc představují i řadu obuvi pro pány a děti.

V čem je CCC jiné

Síť prodejen s obuví CCC chce uspokojit potřeby každého. V obchodech najdeme kolekce levných originálních módních bot, ale i luxusních kožených výrobků. Většině párům bot je společný styl a vkusnost. Ženy jistě ocení velice rozsáhlou nabídku podzimních elegantních lodiček, kozaček a botek vysokých těsně nad kotníky. Ať už máte přání jakékoli, CCC vám jej pravděpodobně pomůže splnit. Co se módních cenově dostupných bot týče, nemá CCC konkurenci.

Vždy elegantní v botách CCC

Vyražte do podzimních ulic v elegantních šedých lodičkách z příjemného, na dotek jemného materiálu. Skvěle se budou hodit ke kostýmku, sukni, ale i k džínám a halence. Neutrální barva nám zajistí, že s kombinováním nám nenastanou žádné potíže. Plná špička je při podzimních večerech rozhodně praktičtější než otevřená bota. Ozdobný pásek s přezkou na přední části bot krásně zdobí a dělá pár originálním a zajímavým.

Svůdná a ženská, i taková můžete být

V CCC najdeme velmi rozsáhlé kolekce elegantních bot a obvykle v nich není těžké najít to, co právě hledáme. Rozmanité materiály, tlumené i výrazné barvy a padnoucí tvary, to vše v obchodech s obuví objevíme. Vybrat můžeme také z různě vysokých podpatků. Velmi lichotivé k naší postavě jsou černé sametové boty ve výšce nad kotník s decentním prošíváním. Vysoké podpatky opticky prodlouží naše nohy a přidají žádané centimetry. Oceníme je nejen na podzim a na jaře, ale i během mírných zimních dní. Černá barva je perfektní pro další kombinování. Univerzální sexy botky budou skvěle vypadat ke kratšímu kabátku i k džínám a svetříku v jasné barvě.

Bytelné kozačky z CCC

Kozačky vysoké do půl lýtek můžeme bez problému nazout v kombinaci s dlouhými kalhotami, ale i k šatům či sukni. Šedá barva je poměrně neutrální, prošívání botu ozvláštní. Model je jednoduchý, s několika zajímavými prvky. Při nošení oceníme podpatek příjemné výšky, díky které si přidáme pár centimetrů, ale nebudeme skučet bolestí.

Článek CCC obuv – stylová a trendy byl publikován 31. srpna 2010 v 00.00 v rubrice Boty. Autorem článku je Šárka Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...