Umělá kožešina k nerozeznání od té pravé

Tagy:  kůže, oblečení, doplňky, boty, nákupy, nakupování

Sponzorované odkazy:

Umělá kožešina k nerozeznání od té pravé

Kůže je stále v kurzu a stejně tak i kožešina, ovšem pořídit si pravou koženou kabelku či norkový kabát chce určité finance, které mnohdy šplhají až k desítkám tisíc. Pokud nechcete zbytečně utrácet anebo potřebné peníze ani nemáte, vsaďte na podstatně jednodušší, ekonomičtější a celkově chytřejší variantu v podobě napodobeniny. Vypadat budete stejně tak exkluzivně, jako v pravých modelech a přitom ušetříte tisíce korun. Pozorně se ale věnujte výběru zboží a vše nakupujte osobně, nikoli přes internet. Faux pas v podobě loupající se koženkové kabelky a okopaných bot je velmi nepříjemnou situací. Veškeré věci si tedy patřičně ,,osahejte“, ať nekupujete zajíce v pytli.

Kožíšek do zimy

Není nic příjemnějšího, než v tuhých mrazech obléknout příjemný kožíšek z té nejjemnější kožešiny, která zahřeje i největší ,,zmrzlíky“. Pravý kožešinový kabát stojí okolo deseti tisíc korun a pokud patříte k ochráncům zvířat, pravděpodobně by vám svědomí ani nedovolilo, si jej pořídit. Vsaďte proto na levnější variantu v podobě umělé kožešiny. A jak vybrat ten vhodný model? Na omak musí být jemný a hebký, nikoli drsný a žmolkovatý. Kabátky pořídíte v nejrůznějších obchodech s konfekcí jako je Pimkie, Tally weijl, H&M nebo třeba New Yorker, přičemž cena se bude pohybovat okolo 1500 korun.

Kožíšek vypadající jako pravý, autor: modekungenKožíšek vypadající jako pravý, autor: modekungen

Na vysoké noze

Kožená obuv je překrásná a nenahraditelná, ovšem stojí také několik tisíc korun. Udělejte tedy kompromis a zavítejte do obchodů CCC, Deichman, Mixer nebo Reno, kde pořídíte jarní obuv s imitací kůže již od 500 korun. Pořídit si tak můžete hned několik atraktivních párů. Trefou do černého jsou tyto kotníčkové lodičky v semišovém provedení s hřejivým kožíškem, který vám pomůže přečkat poslední zimní dny a přivítat jaro.

Přivítejte jaro stylově, autor: profilefashionPřivítejte jaro stylově, autor: profilefashion

Přivítejte jaro levněji

Bez kožené bundy se na jaře rozhodně neobejdete a pokud ano, zapomeňte na to, že budete trendy. Běžná cena klasické kožené bundy se pohybuje okolo 4 tisíc korun a připočteme-li kožešinový límeček, pohybujeme se na téměř dvojnásobné ceně. Jaro je symbolem nových stylů a inovací, proto budete potřebovat daleko více novinek, než je pouze bunda. Vsaďte proto na imitaci, pro kterou se vydejte do Zary nebo Bershky.

Koženka je skvělou imitací kůže, autor: nordstromKoženka je skvělou imitací kůže, autor: nordstrom

Článek Umělá kožešina k nerozeznání od té pravé byl publikován 8. března 2013 v 15.00 v rubrice Doplňky, Boty, Nákupy a Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...