Bolerko pro každou příležitost

Tagy:  bolerko, svetřík, svetr, ples, kožešina

Sponzorované odkazy:

Bolerko pro každou příležitost

Bolerko je velice zajímavým módním doplňkem, který se dá vzít prakticky kamkoliv. Bolerka zažívají momentálně vlnu velké obliby a proto je jich v obchodech bohatý výběr. Vyberte si několik kousků, kterými osvěžíte šatník a získáte neuvěřitelné množství kombinací s vaším současným oblečením.

Bolerko do práce a do města

Bolerka se skvěle přizpůsobují ročním obdobím. V létě se setkáme s lehoučkými látkovými a úpletovými bolerky, v zimě nás zahřejí teplá pletená bolerka opatřená kožíškem. V zimě je dovoleno více než kdy jindy kombinovat a vrstvit. Teplé bolerko s dlouhým rukávem můžeme obléknout přes svetr s krátkým rukávem či přes tílko. Bolerko nejen oživí, ale také příjemně zahřeje. Bolerka s dlouhým rukávem bývají i celkově delší, sahají tedy přibližně do půlky zad. Vepředu jsou buď na zavazovaní nebo na jeden či více knoflíků. V zimě se dají použít i bolerka bez rukávů, která poslouží obvykle výhradně jako estetický prvek. Je-li však bolerko dostatečně silné, nebo je-li kupříkladu z umělé kožešiny, pocítíme jeho hřejivý účinek.

Výrazná růžová, autor:Výrazná růžová, autor:

Bolerko do společnosti

Bolerko je velmi stylovým módním doplňkem, který oživí šaty i jinou společenskou róbu. Bolerka, která se hodí do společnosti, mohou být taktéž s dlouhým či krátkým rukávem, podle toho jaké se zrovna hodí. Přes šaty můžeme obléknout látkové bolerko s krátkým rukávem a stojacím límečkem či kožešinové bolerko se zavazováním na stužku. Uplatnit se rovněž mohou lehoučká průsvitná bolerka, bolerka zdobená flitry a korálky či pletená bolerka se třpytivou nitkou. Na bolerkách, která si bereme do společnosti, může být využito výraznějších zdobných prvků, jako jsou zajímavé knoflíky, třpytivé kamínky a další.

Ke zdobenému dekoltu, autor:Ke zdobenému dekoltu, autor:

Bolerko na párty

Kdo chce zazářit na párty, musí vyrazit v něčem hezkém a oslnivém. Bolerka se dají skvěle kombinovat s topy, především s topy bez ramínek. Výrazná lesklá bolerka na zavazování dodají šmrnc každému tílku. K takovému kompletu se skvěle hodí masivní korále či nápadné náušnice. Bolerko tvořené pouze rukávy je taktéž skvělou alternativou, jak oživit jednoduché tílko a vykouzlit z něj zajímavou módní kombinaci.

Článek Bolerko pro každou příležitost byl publikován 3. února 2010 v 00.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Šárka Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...