Zlaté náušnice pro každou příležitost

Tagy:  zlaté náušnice, doplňky, bižuterie, zlato, kamínky, móda, trendy

Sponzorované odkazy:

Zlaté náušnice pro každou příležitost

Zlatá je trendem a symbolem jara, proto by ve vaší šperkovnici rozhodně neměly chybět. Jemná záře zlaté se hodí jak na sport, na běžné nošení i k luxusnějším příležitostem, stačí si jen vybrat ty, ve kterých se budete cítit výjimečně a neodolatelně krásná.

Pro každý den

Pakliže si nepotrpíte na lacinou bižuterii, kterou byste dennodenně obměňovaly dle typu oblečení a jiných doplňků, rozhodně si musíte pořídit takový pár náušnic, který je praktický, drobnější velikosti a přesto nápaditý a příjemný na pohled. Tato jednoduchá srdíčka s překrásnými kamínky se hodí pro každou příležitost a nemusíte se bát, že se snadno okoukají.

Srdíčka pro každý den, autor: ylang23Srdíčka pro každý den, autor: ylang23

Co ke kostýmku?

Musíte každý den v zaměstnání vypadat maximálně seriózně, prakticky a především nepříliš výrazně? Pak rozhodně zapomeňte na monstrózní náhrdelníky a blýskavé hodinky, vy totiž potřebujete jednoduché náušnice, které podtrhnou ženskost a přitom nijak nevolají po pozornosti. Vsaďte na luxus v podobě Chanel. Tyto jednoduché pecičky jsou ke kostýmku jako stvořené.

Chanel jako symbol elegance, autor: farfetchChanel jako symbol elegance, autor: farfetch

V rockerském stylu

Nepotrpíte si příliš na šperky a náušnice a praktické hodinky jsou prakticky tím jediným, co nosíte? Pak vyzkoušejte tyto stylové lebky se zlatem a perletí, které se jednoduše nosí a hodí jak k černým šatům, tak k džínám a teniskám.

Nápadité lebky v rockerském stylu, autor: topshopNápadité lebky v rockerském stylu, autor: topshop

Jako princezna

Každá žena se chce alespoň jednou za čas cítit jako opravdová princezna a poutat k sobě veškerou okolní pozornost. Chystáte se na ples či jinou společenskou akci? Pak jsou tyto visací náušničky tím pravým pro vás. Výrazné růžové kamínky zaujmou na první pohled a jemné zlaté pletence jsou velmi originální. Nechte tento skvostný šperk vyniknout v kombinaci s jednoduchými světlými šaty například v podobě antiky.

jako pro princeznu, autor: luisaviaromajako pro princeznu, autor: luisaviaroma

Nesmrtelná klasika

Kruhové náušnice jako módní přežitek? Rozhodně ne! Kruhy jsou stejně tak jako třeba džínové sukně absolutně nesmrtelným trendem, který nikdy neomrzí a právě proto je i vy ve své sbírce, musíte mít! Nosit je lze každý den jak ke kostýmku, kalhotám tak k večerním šatům.

V jednoduchosti je krása, autor: saksfifthavenueV jednoduchosti je krása, autor: saksfifthavenue

V jednom duchu

Velmi zajímavé jsou veškeré doplňky v tématickém provedení. Klasické kytičky, perly nebo srdíčka má doma téměř každý, co ale říkáte na vtipné kotvičky?

Vtipné tématické kotvičky, autor: riverislandVtipné tématické kotvičky, autor: riverisland

Článek Zlaté náušnice pro každou příležitost byl publikován 11. března 2013 v 16.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...