Náušnice Swarovski pro rok 2011/2012

Tagy:  Náušnice, Swarovski

Sponzorované odkazy:

Náušnice Swarovski pro rok 2011/2012

Dechberoucí, úchvatné, elegantní a nesmírně moderní jsou šperky a stylové doplňky značky Swarovski. Každý šperk je unikátní svým designem a prvotřídním výbrusem. Pojďme se společně podívat na to, jaké náušnice značky Daniela Swarovskiho jsou právě v módě.

Historie

Daniel Swarovski byl rakouský brusič skla českého původu. Již v roce 1892 vymyslel elektrický brusičský přístroj a odešel do Wattensu v Tyrolsku. O tři roky později, tedy v roce 1895 založil svou vlastní firmu. Své řemeslo dovedl k úplné dokonalosti. V současné době je tak značka Swarovski každému známa – jedná se o nejprestižnější značku šperků na světě.

Elegantní ženskost

Pod značkou Swarovski se skrývají překrásné kolekce výrobků vyrobených z křišťálu. Všechny šperky jsou vyrobeny ručně, jedná se tedy o zcela originální kousky. I takové jsou náušnice pro rok 2011 – vyrobené z přírodního materiálu, s dokonalým designem a v nabídce v různobarevném provedení. Díky své barevné variabilitě, pestrého výběru velikostí, stylů a tvarů sluší opravdu každé ženě.

Kolekce 2011/2012

Současná kolekce náušnic pro rok 2011/2012 se má opravdu čím pochlubit. Kolekce náušnic představuje elegantní ženskost a poezii, které jsou vyjádřené krásou a leskem broušeného křišťálu.

Phoebe Dark IndigoPhoebe Dark Indigo

Trendy náušnice

Náušnice jsou k dostání v různých variantách. Např. na stříbrných háčcích (klapkách), s nasouvacím uzávěrem, na šroubek, visací atd. Pokud hledáte originální dárek pod stromeček, není nic jednoduššího než zavítat do vašeho oblíbeného zlatnictví, kde prodávají šperky Swarovski, anebo zasednout k počítači a online vyhledat na www.swarovski.com originální náušnice.

Které se vám líbí nejvíc? Toužíte po barevné extravaganci, visací náušnice s pestrobarevnými krystalky jsou pro vás to pravé.

Mini ParalleleMini Parallele
Glamour MintGlamour Mint
NaiaNaia

Upřednostňujete-li spíše elegantní klasiku, zkuste jednoduché tvary.

Nuages AquamarineNuages Aquamarine
HeloiseHeloise
Lea EmeraldLea Emerald

Dokonce i slečny a malé parádnice si oblíbí kolekci náušnic pro rok 2011/2012 neboť je plná dětských motivů. Náušnice ve tvaru Minnie, s mašličkou nebo snad s rybičkou? Není problém!

Alice-Flower GardenAlice-Flower Garden
Hello KittyHello Kitty
MinnieMinnie
Zlatá rybkaZlatá rybka

Nejen že značkou Swarovski žádnou dámu neurazíte, ale navíc z ní vykouzlíte přitažlivou krasavici. Módní náušnice s krystaly Swarovski seženete za skvělé ceny. Stříbrné šperky s komponenty Swarovski jsou stvořené pro všechny ženy, které si potrpí na moderní a kvalitní náušnice. Vyberte si i Vy elegantní stříbrné náušnice s krystaly Swarovski, určitě nebudete litovat!

www.swarovski.com

Článek Náušnice Swarovski pro rok 2011/2012 byl publikován 7. září 2011 v 13.15 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Mgr. Eva Arnicanová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...