Exkluzivní náramky od Swarovski, které musíte mít!

Tagy:  náramek, náramek swarovski, swarovski, šperky, klenoty, móda

Sponzorované odkazy:

Exkluzivní náramky od Swarovski, které musíte mít!

Swarovski patří k nejpopulárnější jménům v oblasti módy a šperků. Jedná se o polského šperkaře, který již před spoustou let objevil kouzlo křišťálu, který se nebál zakomponovat do svých výtvorů. Výsledkem byly noblesní a nevšední šperky, které se nevymazatelně zapsaly do dějin módního průmyslu a dnes jsou považovány za jedny z nejatraktiv­nějších. Chcete také nosit něco s exkluzivní kolekce Swarovski a cítit se tak jako klenot? Pak se zaměřte na překrásné náramky z nových kolekcí, které ve vás vzbudí potřebu okamžitého nakupování.

Šperk i pro sportovnější typy

Sportovně založené ženy si na šperky příliš nepotrpí. Většinou ve své menší sbírce vlastní drobné náušnice, prstýnek a sem ta nějaký honosnější šperk na významnou událost. Chcete tomuto typu ženy věnovat takový klenot, který bude moct nosit i k jednoduchým džínám a dokonce k teplákové soupravě? Pak zvolte náramek Swarovski z edice Slake, který má praktické zapínání a je k dostání v mnoha barvách. Cena náramku je 1 715 korun.

Autor: SwarovskiAutor: Swarovski

Decentní doplněk i pro mladé slečny

Ohromný boom zaznamenaly šperky Swarovski s kolekce Stardust, neboli hvězdný prach, které jsou jedinečné svým vyrobením. Drobné a třpytivé krystalky jsou umístěny v praktické síťce, která je udrží pohromadě a navíc dává šperku exkluzivní vzhled. Zapínání je více než praktické, neboť je vyrobeno ze silného magnetu, který díky absenci jakýchkoliv zbytečných drátků, neponičí drahé šaty či jiný doplněk. Náramek je v dostání v tomto dvojitém provedení, ale také jako jedna řada korálků. A co se barev týče, škála je opravdu neuvěřitelně pestrá. V nabídce najdete modrou, růžovou, fialovou, černou, stříbrnou, zlatou a také šedou. Cena náramku je okolo 1 500 korun.

Autor: SwarovskiAutor: Swarovski

Pro milovnice rocku

Pokud si potrpíte spíše na drsnější šperky a na rockovou vizáž, i pro vás je zde Swarovski, který se rozhodně nezaměřuje pouze na romantické kousky a něžné komponenty. Jednoduchý náramek z kolekce Atelier je vyroben ze stříbra a platiny a je zdoben kamínky a křišťály ve čtvercovém tvaru, které se lesknou a přitom působí velmi dominantním dojmem. Cena šperku je však o něco větší, a to okolo 14 000 korun za kus.

Autor: SwarovskiAutor: Swarovski

Klenot na ples do Opery

Chystáte se na ples roku, například do Opery nebo na jinou, velmi slavnou událost? Pak je vám samozřejmě jasné, že se na akci nemůžete objevit v šatech z loňské kolekce a rovněž neexistuje, že si pořídíte nekvalitní šperky ba dokonce lacinou bižuterii. Ovšem nemusíte zoufat, pokud nemáte miliony, můžete si pořídit exkluzivní šperky od značky Swarovski, které vás budou dokonale reprezentovat po celý večer. Například tento zlatý náramek z kolekce Viole pořídíte již za skvělých 2 125 korun, a to případně i ve stříbrné variantě.

Autor: SwarovskiAutor: Swarovski

Decentní šperk pro každý den

Pokud si potrpíte na každodenní nošení šperků, pak je vám pravděpodobně dobře znám fakt, že podléhají zkáze a obzvláště pak v případě, myjete-li si často ruce. Místo obyčejné bižuterie si proto pořiďte luxusní a velmi decentní náramek Swarovski z kolekce Shine, který vás bude skvěle reprezentovat v zaměstnání, na obědě s kamarádkou a také kdekoliv jinde. Cena šperku se pohybuje okolo 3 700 korun.

Autor: SwarovskiAutor: Swarovski

Článek Exkluzivní náramky od Swarovski, které musíte mít! byl publikován 27. ledna 2015 v 12.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...