Magnetické náramky skýtají spoustu možností

Tagy:  náramky, magnetické náramky, bižuterie, chirurgická ocel, léčivé náramky, šperky

Sponzorované odkazy:

Magnetické náramky skýtají spoustu možností

Se šperky, bižuterií a obzvlášť s magnetickými náramky budete letošní léto IN! Kdo ještě nemá tuto originální ozdobu, hurá na nákupy. Magnetické náramky jsou dostupné v různých barvách a tvarech, také si můžete vybrat z různých vzorů. Výhodou těchto šperků je, že se skutečně hodí ke každému oblečení.

Letní trend přímo pro vás

Bižuterie a chirurgická ocel se těší stále větší oblibě. Díky své snadné dostupnosti umožňuje pořídit si tolik kousků, kolik jen budete chtít. Tato móda je nejen nápadná, barevná, ale také extravagantní i elegantní.

Jednoduché a přitom moderní, autor: Mary-LynnJednoduché a přitom moderní, autor: Mary-Lynn

Šperky vám musí slušet

Přestože je pro nošení a výběr vhodné bižuterie vždy určující styl oblékání, jaký právě zvolíte, také bižuterie je ovlivněna novými trendy. Ty se samozřejmě v každé sezóně obměňují. Pokud tedy máte z předloňského roku nějaký ten magnetický náramek ve vaší šperkovnici, šup s ním ven. Letošní sezóna kombinuje modernost s jednoduchostí a originalitou. Móda se ubírá klidnějším městským životním stylem – tzn. ležérností, barevností a moderností.

Tyrkysový magnetický náramek, autor: healingTyrkysový magnetický náramek, autor: healing

Trendy náramky

Letošní jaro a léto 2011 se budou objevovat náramky všech tvarů, velikostí a stylů. Stejně jako loňský rok, zůstávají i letos v módě širší náramky.
Existují dokonce i takové magnetické náramky, které jsou utvořeny z dlouhého navlečeného „provázku“. Tento magnetický „provázek“ si můžete omotat několikrát okolo zápěstí, ale také zavěsit na krk, různě kombinovat tvar apod. Jedná se o multifunkční efektní magnetický náramek, který je velkým a hlavně moderním pomocníkem do každé šperkovnice.

Magnetické náramky Trion:Z

Magnetické náramky kombinují terapeutické účinky s blahodárným vlivem záporných iontů. Tyto náramky si získaly velkou oblibu nejen u vrcholových sportovců, ale také u běžných lidí. Zázračné náramky poskytují úlevu od bolesti, uvolňují svalové napětí, zvyšují krevní tok pohybového aparátu, tlumí bolesti kloubů a svalů, zmírňují otoky a urychlují hojení, tlumí menstruační bolesti, odstraňují nespavost, mají příznivé anti-depresivní účinky, účinně tlumí bolest zubů apod. Na základě zkušeností čínské medicíny se doporučují náramky nosit na levé ruce, pouze pokud máte vysoký krevní tlak. Naopak na zvýšení a při kolísavém krevním tlaku se doporučují nosit na pravé ruce.
Nevěříte? Vyzkoušejte! Zajisté je ocení také vaše sestra, ale i maminka, babička, kamarádka apod. Magnetické náramky jsou úžasným dárkem pro každého.

Magnetické náramky vás nejen ozdobí, ale také příznivě ovlivní.

Článek Magnetické náramky skýtají spoustu možností byl publikován 14. dubna 2011 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Mgr. Eva Arnicanová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...