Nejkrásnější vánoční dárek? Náramky Swarovski

Tagy:  náramky, swarovski, šperky, vánoce, dárky, klenoty, móda, doplňky

Sponzorované odkazy:

Nejkrásnější vánoční dárek? Náramky Swarovski

Vánoce jsou za rohem a pokud ještě nemáte všechny dárky pro své nejbližší, pak nastal ten pravý čas pro jejich pořízení. Na Vánoce byste měli nechat všechnu praktičnost stranou a koupit takové kousky, které každého potěší, vykouzlí mu úsměv na rtech a především se zaměřte na takové, které by si obdarovaná osobo nikdy sama nekoupila. Místo pánví, hrnců, praček a sady na šití proto pořizujte náramky a jiné luxusní šperky. Co říkáte například na aktuální kolekci světově známé a tolik oblíbené značky Swarovski?

Jednoduchost nade vše

V jednoduchosti je krása a pokud se bojíte experimentovat, zůstaňte u jednoduchých šperků, jejichž koupí rozhodně nikdy nic nezkazíte. Řeč je například o tomto překrásném kousku značky Swarovski, který je ze zlata a opatřen těmi nejexkluzivnějšími krystaly. Náramek se hodí pro mladé slečny, ale také pro zralé ženy, které si nepotrpí na vyzývavé šperky. Cena náramku je na e-shopu ZAPPOS.COM 2 535 korun.

Autor: ZAPPOS.COMAutor: ZAPPOS.COM

Dárek pro sestru

Máte mladší sestru a stále nevíte, co byste ji koupili k Vánocům? Pak vsaďte na stylové kolekce náramků značky Swarovski, které jsou určeny i pro teenagery a mladší ročníky. Síťovina, třpytivé kamínky a výrazné barvy. To jsou trendy náramky, které pod stromečkem budou dokonale zářit. Cena náramku je na e-shopu GILT.COM 1 298 korun.

Autor: GILT.COMAutor: GILT.COM

Exkluzivita na ples

V zimě se vždy doslova roztrhne pytel s plesy a nejrůznějšími společenskými akcemi, na kterých rozhodně nemůžete chybět. Máte v plánu v únoru a březnu navštívit několik exkluzivních společenských akcí? Pak na tom obdobně budou také vaše kamarádky nebo jiné ženy ve vašem blízkém okolí. Ideálním dárkem ke společenskému outfitu je proto netradiční a originální kousek značky Swarovski, který seženete na e-shopu AVENUE32.COM.

Autor: AVENUE32.COMAutor: AVENUE32.COM

Kůže jako moderní volba

Kůže z módy nikdy nevyjde a pokud nevíte, jaký náramek vybrat, aby nepůsobit příliš elegantně a exkluzivně, pak vyberte koženou variantu. V aktuální kolekci náramků Swarovski najdete několik moderních náramků z pravé kůže, které dlouho vydrží a moderní budou dnes, zítra i za několik let. Náramky jsou ozvláštněny zlatou aplikací, díky které působí o něco exkluzivněji. Náramky v několika barvách včetně této výrazné červené seženete na e-shopu GILT.COM již za skvělých 1 899 korun.

Autor: GILT.COMAutor: GILT.COM

Článek Nejkrásnější vánoční dárek? Náramky Swarovski byl publikován 9. prosince 2016 v 23.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...