Trendy letní doplňky

Tagy:  doplňky, náušnice, náramek, náhrdelník, look, prsten

Sponzorované odkazy:

Trendy letní doplňky

K létu patří nejen jemné látky, veselé barvy a příjemné vůně ale také třpytivé ozdoby a doplňky. In jsou všechny kovy, kameny, imitace perel, barevné ozdoby ale i materiály jako je kůže či barevná peříčka.

Zdobený kov

Ozdobte své zápěstí překrásnými zlatými řetízky s přívěsky. Pěkný zlatý náramek se žlutými korálky a ozdůbkami je poměrně decentní variantou. Vzít jej můžeme i k jednoduchému tričku a džínám. Řetízek s velkými oky zdobený různě velkými barevnými motýlky je veselým hravým doplňkem, který zaujme dívky i dámy. Řetízek s krémovými perličkami je elegantní a vkusný. Hodí se ke společenským šatům i jednoduché blůzce. Juicy náramek zaujme svou jednoduchostí. Zlatá písmenka na černých destičkách dělají z řetízku velmi snadno kombinovatelný šperk. Řetízek s drobnými ozdobami je náramkem, který si každý oblíbí. Nejen ozdobí ale přinese i mnoho radosti. Skvěle poslouží také jako talisman. Zlaté řetízky kombinované s červeno zlatými ozdobami dělají dojem. Náramek se srdíčky a přívěsky působí něžně žensky a romanticky.

Tisíce drobných přívěskůTisíce drobných přívěsků

Kolotoč barev

Barvy k létu patří. Zápěstí skvěle ozdobí široký zlatý náramek s květem složeným z modrých kamenů. Veselý řetízek s barevnými přívěsky okouzlí nápadem a propracovaností. Dvoubarevný kovový náramek upoutá pozornost a nejlépe se hodí k jednoduššímu oblečení. Překrásné květované ozdoby na našem zápěstí přímo oslní.

Módní jsou také masivní prsteny. Velmi často zdobené velkým barevným kamenem či sklíčkem. Ať už u vás zvítězí výrazná červená či podmanivá tyrkysová v kombinaci se zlatem, buďte si jisté, že nezůstanete bez povšimnutí.

Náramky, které mají nápadNáramky, které mají nápad

Bláznivé náušnice

Pestré a veselé léto se jistě promítne také do našeho vkusu. Veselé náušnice-kachničky mohou být vtipným a nápaditým dárkem, zrovna tak jako oranžovo růžové ozdoby ve tvaru srdíček a pistole. Peříčkové náušnice vypadají jako z pohádky a v kombinaci s růžovým topem působí fantasticky. Drobné lesklé hvězdičky nás okouzlí. Velmi nápadité jsou červené náušnice ve tvaru rybízu. Nejen malé slečny ocení roztomilé červené berušky zdobené lesklými drobnými kamínky.

Vyberte si některé z pestrých a nápaditýchVyberte si některé z pestrých a nápaditých

Článek Trendy letní doplňky byl publikován 31. května 2010 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Šárka Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...