Jsou černostříbrné doplňky IN?

Tagy:  černostříbrné doplňky, šperky, prtýnky, náušnice, pánské prsteny, hodinky, manžetové knoflíčky, černá, stříbrná, stříbro

Sponzorované odkazy:

Jsou černostříbrné doplňky IN?

Jestli jsou černostříbrné doplňky stále IN je otázkou dnešního článku. Hned na úvod vám mohu jednoduše a stručně odpovědět. Ano, jsou.

Stejně jako ten loňský rok, tak i leto, se nosí výrazná a bohatá bižuterie i šperky. Mezi všemi barvami vévodí samozřejmě stříbrná barva, ale také černá. Letošní rok zajisté ocení hlavně ti, kteří milují více stříbro než zlato. Rok 2010 dává černostříbrným šperkům zelenou.

Pro každou ženu

Každá žena, která ví, co je trendy a slušivé, se nejen snaží krásně obléknout, ale také sladit svůj outfit s originálními šperky a doplňky. Náhrdelníky, náramky, náušnice, brože, sponky, čelenky, prsteny, hodinky … všeho je na výběr dostatek. Navíc ti, kteří jsou alespoň trošičku manuálně zruční si dokáží takový šperk či doplněk snadno vyrobit sami. Nikde není psáno, ani dáno, že šperk musí být ze stříbra. Pamatujte na to, že stříbrnou barvu má i obyčejný leštěný drátek nebo ocel. Takové šperky se dají nosit jak na těle, tak i na různých dalších doplňcích. Např. krásně vypadají na páscích, peněženkách, kabelkách, šátkách, přehozech, plédech, bundách, ale i např. na kalhotách a džínách. Určitě by se dala najít celá řada míst, kde by se onen šperk uměl náležitě vyjímat.

Šperky pro každou příležitost

Šperky si můžete vzít nejen na společenské a večerní akce, ale pro jakoukoliv příležitost. Jediné na co si musíte dávat pozor je, zvolit ten správný typ pro daný okamžik. Jemnější a decentnější vzory se hodí téměř kdykoliv. Ale masivní zdobený šperk si zajisté neberte na sportovní utkání nebo na plavecký stadion. Nejen že by jste vypadala legračně, ale navíc by vám při plavání mohl značně překážet.

Výhody těchto šperků

Výhodou černostříbrných šperků je, že nejsou zas tak nákladné, jako např. zlato.
Další výhodou je, že tento barevný typ se hodí prakticky ke každé další barvě. Proto nemusíte přemýšlet, jestli se vám hodí právě tento šperk k oblečení a můžete si jej obléknout ke každému barevnému outfitu.

Šperky pro muže

Stříbro a ocel si oblíbily nejen ženy, ale dokonce i muži. Stačí si všimnou v časopisech, na celebritách a ve městě, jak chodí pánové doslova ověnčeny takovými šperky.
Letos jsou absolutně IN šperky s indiánskou tématikou a taky masivní kříže. Pánové vypadají nejen stylově, ale navíc i sexy. Takové doplňky můžete nosit nejen na kůži a kožených řemíncích, ale také na řetízkách.
Pánové, kteří šperkům příliš neholdují mohou vyzkoušet třeba černostříbrné hodinky nebo manžetové knoflíčky.

Pamatujte na to, že správně zvoleným šperkem rozhodně nikdy nic nezkazíte, ale naopak i nudné oblečení bude mít šmrnc, pozvednete si vaše sebevědomí a budete absolutně IN.

Článek Jsou černostříbrné doplňky IN? byl publikován 9. března 2010 v 08.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Mgr. Eva Gomelská. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...