Šaty, šperky a elegance

Tagy:  diamanty, diamant, šperky, šaty, jarní, elegantní, drahé, doplňky

Šaty, šperky a elegance

Dámské šaty a šperky nesmí chybět v šatníku žádné ženy. Šaty jsou totiž tím nejženštějším oblečením, který můžete mít. Nezáleží na věku ani postavě, sluší každé ženě. To samé se dá říct o špercích.

Šaty které sluší

Důležité je umět vybrat správnou barvu, vzor, materiál a samozřejmě střih, který se může postarat např. i o nadbytečná kila, menší či větší prsa apod. Můžete je nosit na běžné nošení, do práce, do společnosti, na večírky, plesy, na romantickou večeři, ale také např. doma. Existují dlouhé, krátké, střední délky. Opravdu máte z čeho vybírat. Ideální je vybrat šaty podle dominantní barvy, která ve vzorech převažuje. Různorodé dámské šaty zkrátka do šatníku žen patří!

Sladěna od hlavy až k patě

Letošním hitem jsou zvířecí motivy, kontrastní barvy a vzory. Na první pohled se vám může zdát tato móda trošku divoká, ale k letošnímu jaru zkrátka patří. Nemějte obavy, pokud ve vašem šatníku převládají jednobarevné šaty, budete v nich vypadat také báječně. Nezapomeňte na správný střih a délku, efekt v jednoduchosti se dostaví sám.
Chcete-li se cítit opravdu dobře a vkusně, nezapomeňte na vhodné doplňky. Hezké boty, kabelky a šperky jsou základem. Co třeba nádherné diamantové náramky?

Víc než jen diamant

Diamanty patří mezi vzácné a drahé kovy, který můžete mít i vy. Možná si při pojmu diamant představíte honosný šperk, který lze nosit pouze na významné události. Už dávno tomu tak ale není. Elegantní diamantové náramky se dají nosit kdykoliv a kamkoliv. Co říkáte na tyto náramky? Přijdou vám na první pohled jako diamantové? I když si je bohužel nemůže dovolit díky vysoké ceně každý, určitě se najde mezi vámi někdo, kdo alespoň jeden diamant či briliant vlastní.
Tyto náramky vypadají skvěle jak ke kalhotám, tak k šatům. Třpytivý diamant / briliant v kombinaci s barevnou kůží vypadá perfektně, co říkáte?

Třpytivý luxus

Broušené diamanty neboli brilianty se nejlépe hodí do snubních prstenů, náušnic a náhrdelníků. Luxusní briliantové šperky si bohužel nemůže dovolit každý. Ale i tak to nemusí pro každou ženu být jen sen. Diamanty jsou mnohem dostupnější než v minulosti. Záleží samozřejmě na velikosti a množství briliantů. Pojďme se podívat na malou ukázku těch nejmodernějších kousků, které mohou být vaše. Prstýnek nebo náušnice s drobným kamínkem pořídíte již za několik tisíc.

Článek Šaty, šperky a elegance byl publikován 24. března 2019 v 21.45 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Eva Gomelská. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...