Stylové plastové a gumové šperky

Tagy:  šperky, plastové šperky, gumové šperky, kaučuk, kaučukové šperky, barevné šperky, Marc by Marc Jacobs

Sponzorované odkazy:

Stylové plastové a gumové šperky

Už vás nudí zlaté a stříbrné šperky? Chcete na sebe upoutat pozornost a nevíte jak? Co takhle barevné plastové a gumové šperky? Nemusíte se mít strach, že budete muset sáhnout hluboko do kapsy. Ač to možná zní divě, takové šperky se hodí téměř ke každému outfitu. Nevěříte? Vyzkoušejte to a sami se přesvědčte.

Hvězda jako Madona

Chcete opravdu letošní léto zazářit? Poradíme vám, jak to lehce a snadno dosáhnout. Pořiďte si plastové nebo gumové šperky, které vás více než rozzáří.
Rok 2010 dává zelenou hlavně kaučukovým, neboli gumovým šperkům. Tyto šperky se na první pohled vyznačují svou nápaditostí a barevností. Můžete si pořídit např. i svítící kousky.

Cenová dostupnost

S plastovými, gumovými neboli kaučukovými šperky se nebudete muset obávat o svojí peněženku. Ceny těchto šperků jsou opravdu „směšné“. Dokonce i značkové šperky Marc by Marc Jacobs nevyjdou nikterak draze. Pořídíte je už od 4 dolarů a nikdy nepřesáhnout 25 dolarů.
Šperky Marca Jacobse jsou opravdu natolik veselé a vyzývavé, že je budete chtít i vy. Kolekce pro léto 2010 doslova hýří brilantními barvami, tvary a struktury. Na první pohled vás budou jednotlivé kousky doslova fascinovat.

Kde je koupit?

Plastové a gumové šperky na vás čekají téměř na každém rohu. Ty nejlevnější varianty pořídíte také na trhu. Pokud sníte o něčem originálním, co jen tak někdo nemá, porozhlédněte se v internetovém obchodě s ručně vyráběnými šperky. Nabídka je natolik široká, že nebudete vědět, který šperk koupit dřív.
Pokud jste alespoň trošku kreativní a zruční, můžete si svůj gumový šperk vyrobit sám. Buďte odvážná a kreativní.

Ven nebo do společnosti?

Jestliže jste i Vy majitelkou plastového šperku a nevíte, kdy a kam si ho obléknout, přečtěte si následující řádky. Jak již bylo zmíněno, kaučukové šperky jsou k dostání v jakémkoli barevném provedení. To je nesmírné plus pro nás. Tyto šperky se dají kombinovat s kteroukoliv módou. Hodí se nejen k ležérnímu oblečení, jako jsou kalhoty a tričko, ale obléct si je můžete také k sukni, šortkám nebo i k šatům. Pozor si jen dejte, kam si šaty oblékáte. Pokud se chystáte na noblesní a luxusní večeři, raději se pořád držte zlaté a stříbrné klasiky, nechcete přeci vypadat levně. Pokud jdete na romantickou večeři při svíčkách, plastový šperk je to pravé. Nejen že na sebe upoutáte pozornost, ale budete navíc trendy a IN.
Říkáte si, že tento styl pro vás není. Vyzkoušejte a uvidíte, že tomuto stylu propadnete také!

Článek Stylové plastové a gumové šperky byl publikován 25. července 2010 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Mgr. Eva Gomelská. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...