Luxusní ozdoba zápěstí - náramek

Tagy:  Luxusní náramky, Chanel, Luis Vuitton, Marc Jacobs, Dior,

Sponzorované odkazy:

Luxusní ozdoba zápěstí - náramek

S teplým letním počasím odkládáme hřejivé oděvy a odhalujeme více nahé kůže. S tím přichází i potřeba tu část těla ozdobit. Trendy přichází a odchází, aby se mohly zase vrátit. To platí pro nepřehlédnutelné a masivní tvary náramků z různých materiálů. Můžete nosit cokoliv vás napadne, v závislosti na vašem vkusu a aktuálním stylu.

Luxusní náramkyLuxusní náramky

Náramek, nosí-li se na levé ruce, znamená emociální závislost a na pravé ruce sociální postavení. Například otroci nosili náramky na nohou, aby se zvýraznilo jejich sociální postavení. Indické tanečnice v hinduistických chrámech je na kotnících také nosily, ovšem zde plnily funkci ozdobnou. Takové náramky bývaly duté a uvnitř byl vyplněn kuličkami, které při pohybu vydávaly libí zvuk. Pro indické náramky jsou typické otevřené kruhy, které jsou zakončeny zvířecí hlavou. Dvojitý otevřený kruh jako spirála je amulet, který symbolizuje vesmírnou nekonečnost.

Krásný doplněk – náramekKrásný doplněk – náramek

Vyzkoušejte tenké plastové kroužky jednobarevné, dvoubarevné nebo navlékněte na zápěstí mix všech barev. Rozhodla jste se přitáhnout pozornost cinkavým zvukem, pak zvolte tenké kroužky, ale tentokrát kovové. Návrat k přírodě vám umožní zas dřevěné, třeba i ručně malované náramky. Učiněné poklady se skrývají ve šperkovnicích maminek a babiček. Jak bylo řečeno, móda se vrací a tak v nich určitě uděláte parádu.

Nejpoužívanější délky náramků

Dámské: 18 cm, 19 cm

Pánské: 21 cm, 22 cm

Dětské: 15 cm, 16 cm

FLER

www.fler.cz je místo, kde můžete koupit ručně vyrobené předměty, ať už originální módu nebo doplňky.

Šitý fialový náramek na měděném korpusu je velmi propracovaný. Na vrchní straně je výšivka a korálky z Jablonexu. Na spodní straně je zase koženka, aby se náramek nechal otřít od případného potu.

Fialový náramekFialový náramek

Rybízový náramek působí tak jemně a nejedné dívce určitě připomene dětství. Podívejte, stačí jeden jediný doplněk z voskových perel, abyste se cítila jako víla z ovocného sadu.

Rybízový náramekRybízový náramek

Náramek pro zamilované je ručně splétaný z jednotlivých kovových kroužků a broušených skleněných korálků. Ozdobné zapínání je ve tvaru srdce a šípu.

Náramek pro zamilovanéNáramek pro zamilované

Novinka

Už jste slyšeli o náramku, který vás dokáže varovat před spálením sluníčkem? Jde o náramky pro různé typy pleti, které varují před nebezpečným spálením sluncem. Nadměrné slunění je pro zdraví nebezpečné, můžete se spálit nebo přivodit zánět spojivek a to nemluvím o stárnutí pleti či rakovině kůže. Spálení sluníčkem se může projevit až za 48 hodin, v době, když jste na slunci, o tom nevíte, proto vám bude náramek vhodný pomocníkem v letním období.

Náramek, který hlídá vaše opáleníNáramek, který hlídá vaše opálení

Náramky od známých návrhářů

ChanelChanel
Marc JacobsMarc Jacobs
Luis VuittonLuis Vuitton

Článek Luxusní ozdoba zápěstí - náramek byl publikován 30. června 2010 v 23.30 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Jana Arnoštová. Pro diskusi slouží komentáře (1).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...