Swarovski – křišťál s věhlasem

Tagy:  Swarovski, křišťál, broušené sklo, šperky, bižuterie, skleněné šperky

Sponzorované odkazy:

Swarovski – křišťál s věhlasem

Daniel Swarovski, zakladatel stejnojmenného podniku se narodil roku 1862 v Čechách, později žil v Rakousku a vymyslel první elektrický brusičský přístroj. Jeho společnost se stala světově uznávanou a dodnes patří k naprosté špičce v broušení skla. Svůj věhlas a oblibu u nás i ve světě si získala svou precizností, neotřelostí a nadčasovým zpracováním svých šperků.

Křišťál Swarovski

Společnost Swarovski je v současné době známá především broušením křišťálů, které sama používá při výrobě šperků či je dodává jiným světově známým firmám zabývajících se výrobou šperků či hodinek. Křišťály Swarovski najdeme v současné době nejen ve špercích, ale zdobit můžou prakticky cokoliv, na co si vzpomeneme.

Sortiment šperků Swarovski

Swarovski nabízí skutečně široký sortiment šperků pro nejrůznější příležitosti. Nabídka šperků Swarovski představuje velice moderní škálu elegantních žensky jemných šperků, které zaujmou každého. Mezi náušnicemi můžeme vybírat a rozhodovat se mezi malými jednoduchými broušenými kulatými křišťálky, kostičkami, motýlky či kytičkami. Kdo má rád výraznější náušnice, zaujmou ho velké křišťály zbroušené do tvaru hvězdy či náušnice z chirurgické oceli osázené drobnými křišťály. Velmi praktické je pořídit si celý set šperků Swarovski, který obvykle zahrnuje perfektně ladící náušnice a řetízek s přívěskem. Vybírat si můžeme mezi přívěsky tvořenými z jediného kamene a mezi šperky osázenými drobnými křišťály. Šperky jsou různobarevné ale vždy působí luxusně díky svému oslnivému třpytu. Kromě řetízků a náušnic si můžeme zamilovat také kousky ze širokého sortimentu prstenů, náramků a broží zdobených třpytivými křišťály.

Masivní, ale elegantní prstenMasivní, ale elegantní prsten

Křišťály Swarovski trochu netradičně

Křišťály Swarovski již dlouho nezdobí pouze šperky. Kromě hodinek, přívěsků a také flashdisků je najdeme i na mnohem méně tradičních věcech. Křišťály Swarovski zdobí šaty a na zakázku si jimi můžeme osázet téměř cokoliv. Komu by se v interiéru nelíbilo schodiště celé zdobené blyštivými kameny, to samé lze udělat i s autem, notebookem či kávovarem. Mnohdy vychází podobné záležitosti v limitovaných edicích, dostat se k nim je tedy o něco snazší.

Piercing s čertíkemPiercing s čertíkem

Článek Swarovski – křišťál s věhlasem byl publikován 20. února 2010 v 00.00 v rubrice Značky. Autorem článku je Šárka Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...