Prsteny Swarovski, které musíte mít

Tagy:  prstýnek, kámen, křišťál, stříbro, zlato, Swarovski, šperky

Sponzorované odkazy:

Prsteny Swarovski, které musíte mít

Šperky jsou vášní mnoha žen a každá si potrpí na něco jiného. Ať už to jsou drahé řetízky, náramky, náušnice či překrásné prsteny. A právě na ty se blíže podíváme. Věhlasná značka Swarovski se zabývá výrobou komponentů, ale i hotových šperků. Prsteny z jejich kolekcí nás zaujmou svým báječným stylem a také vysokou kvalitou provedení i použitých materiálů.

Prsteny s velkými kameny

Z řad prstenů Swarovski si jistě vybere každý, protože jsou skutečně široké. Masivní prsteny s velkými třpytivými kameny zaujmou ženy, které si potrpí na nevšední, originální a výrazné ozdoby. Prsten ve stříbrném provedení, který je osázen množstvím droboučkých křišťálků a v jehož středu třímá veliký kámen, je překrásnou ukázkou preciznosti. Asymetrický fialkový kámen větších rozměrů se bude na ruce krásně blýskat. Široký prsten zdobený výrazným tmavě růžovým kamenem nemusíme nosit pouze na plesy, i takto výrazný kousek lze zařadit do každodenního šatníku. Tyrkysově modrý kámen nám jistě připomene čistý oceán pokaždé, kdy na něj pohledíme.

Velké broušené kamenyVelké broušené kameny

Originální bohatě zdobené prsteny

Zajímavé masivní prsteny nemusí být zdobené pouze jediným velikým kamenem. Velký dojem dělají také třpytivé prstýnky osázené množstvím drobných blýskavých barevných kamínků. Exemplář kombinující průzračné, stříbrné a černé droboučké kamínky vypadá skutečně luxusně. Je skvělý také jako dárek. Překrásnou souhrou barev hrají prsteny v červeném a modrém provedení. Osázené jsou barevnými, ale i bílými, průzračnými či stříbrnými kamínky různých barev.

Tisíce drobných kamínkůTisíce drobných kamínků

Jednoduché kroužky stříbrné barvy

Někdo dá přednost jednoduchosti před komplikovanými výraznými prsteny. Swarovski nás zaujme také klasickými prstýnky. Prosté úzké kroužky mohu být však také něžně zdobené. Bílé kamínky vypadají v kombinaci se stříbrnou fantasticky. Průzračné křišťály ve tvaru kytiček dělají skvělý dojem. Kroužek s množstvím drobných kamínků a jedním velkým uprostřed se na ruce krásně třpytí. Také mašlička osázená křišťály vypadá skvěle. Široký prsten s hvězdičkami je originálním kouskem do naši sbírky. Okamžitě si jej zamilujeme.

Ve spojení stříbra a kamínků je sílaVe spojení stříbra a kamínků je síla

Barevná extravagance

Velice výrazné a bohatě zdobené prsteny na sebe strhnou pozornost. Také takové Swarovski umí. Prsteny zdobené dvěma černými kameny patří k decentnějším z nich. Prsten asymetricky osázený růžovými kameny nás ihned zaujme. Překrásně vypadá prstýnek zdobený kamínky v barvách duhy. Stříbrný kroužek s květem působí jako z říše snů.

Nápadně zdobenéNápadně zdobené

Článek Prsteny Swarovski, které musíte mít byl publikován 12. prosince 2010 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Šárka Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...