Výrazné náušnice, kterým neodoláte!

Tagy:  výrazné náušnice, doplňky, barvy, odstíny, materiál, zlato, kov, kamení, ocel

Sponzorované odkazy:

Výrazné náušnice, kterým neodoláte!

Náušnice jsou jakousi nutností a nezbytností, bez které by se neměla obejít žádná žena. Je zcela na vás, zda preferujete spíše drobnější ,,pecičky" či tyto ozdoby obměňujete několikrát za den. Pokud ovšem patříte k těm ženám, které pravidelně sledují módní trendy a právě náušnice berete jako jeden z ústředních doplňků celého outfitu, nechte se inspirovat novými kousky, které vám zaručeně budou slušet.

Velikým módním hitem tohoto léta jsou asymetrické vzory, pruhy a nejrůznější aplikace. ,,Kárované" náušnice výrazné červené barvy se zajímavým potiskem skvěle oživí klasické černé mini či dodají šmrnc jinak celkem nudnému kancelářskému kostýmku. Vaše mohou být již za krásných 149 korun.

Stylový asymetrický vzor zaujme každého, autor: barneysStylový asymetrický vzor zaujme každého, autor: barneys

Každá žena by ve své šperkovnici měla mít model, který dokonale dozdobí večerní toaletu, luxusní koktejlové šaty či jednoduché ,,pouzdrovky". Tyto náušnice s krystaly jasně dokazují, že i kombinace průzračného kamene a obyčejného šedého kamínku, může být naprosto dech beroucí.

Luxusnější varianta na večer, autor: jcrewLuxusnější varianta na večer, autor: jcrew

Zvířecí motivy jsou stále v kurzu, ovšem obvykle jsou vidět na oděvech či doplňcích v podobě kabelek nebo obuvi. Chcete-li si pořídit opravdu originální a luxusní kousek, který jen tak na jiné ženě nespatříte, vsaďte na tuto variantu, která velmi elegantně kombinuje zlato a leopardí motiv s kamínky.

Kombinace zvířecího motivu a zlata, autor: mytheresaKombinace zvířecího motivu a zlata, autor: mytheresa

A teď jeden kousek pro ty, jež si nepotrpí na visací a větší varianty, ale přesto preferují náušnice výrazné a originální. Jemné perličky zasazené v litém zlatě působí neuvěřitelně étericky a magicky. Nosit je můžete jak ke společenským šatům, na v jakýkoliv běžný pracovní či volnočasový den.

Originalita nade vše, autor: boticcaOriginalita nade vše, autor: boticca

Mysleli jste si, že náušnice bez kamínků a štrasů nemohou být elegantní a použitelné pro společenskou událost? Tento unikátní model z řetízků chirurgické oceli, vás dozajista vyvedl z omylu.

Jednoduchý model z řetízků, autor: piecesJednoduchý model z řetízků, autor: pieces

Výrazné pastelové barvy hýbou světem, proč byste se jich tedy báli v podobě šperků a doplňků? Vsaďte na kanárkově žluté štrasy a budete za hvězdu večera!

V kanárkově žlutém provedení vyniknete, autor: stylebopV kanárkově žlutém provedení vyniknete, autor: stylebop

Článek Výrazné náušnice, kterým neodoláte! byl publikován 2. srpna 2013 v 12.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...