Praktické lodičky pro každou příležitost

Tagy:  boty, obuv, barvy, oblečení, doplňky, móda, jaro, léto

Sponzorované odkazy:

Praktické lodičky pro každou příležitost

Každá žena by ve svém botníku měla vlastnit alespoň jeden pár obuvi na podpatku a to i v případě, že holdujete spíše sportovní módě a na ryze ženský styl si příliš nepotrpíte. Možná vaše zaměstnání či každodenní aktivity nevyžadují sukně ani lakované kabelky, ale jednou za čas se naskytne příležitost, na kterou zkrátka musíte vypadat jako dáma. Je jedno zda půjdete na maturistní ples nejstarší dcery, do opery nebo na romantickou schůzku, praktické lodičky se vám doma rozhodně neztratí.

Naprostým základem a klasikou každého šatníku jsou lodičky černé barvy. zapomeňte však na lesklé materiály, hadí kůži a podobné extravagantnosti. Vsaďte raději na matný semiš, který se hodí jak k šatům, tak k jednoduchým džínům. Pakliže vám černé lodičky přijdou příliš obyčejné, ozvláštněte je špičatější předek a užší podpatek, který je neuvěřitelně sexy!

V jednoduchosti je krása, autor: rupertsandersonV jednoduchosti je krása, autor: rupertsanderson

Pokud jste až doposud žily v domnění, že tělová barva dávno vyšla z módy, je načase váš názor radikálně změnit, neboť právě tento odstín je hitem letošního roku. Stylové lodičky s otevřenou špičkou jsou praktické na léto, vysoké podpatky vám vykouzlí dokonalou figuru a jemný odstín se hodí prakticky ke všemu. No uznejte, jestli lze tento model nechat v obchodě!

Vsaďte na otevřenou špičku, autor: pret-a-beautyVsaďte na otevřenou špičku, autor: pret-a-beauty

Lodičky jsou skvělým doplňkem nejenom pro elegantnější události, jež si žádají formálnější oděv, využít je hravě můžete k džínovině, kůži nebo v kombinaci s kovem. Tento pár s trendy kováním z vás na večírku udělá naprostou jedničku!

Co takhle stylové kování?, autor: mytheresaCo takhle stylové kování?, autor: mytheresa

Léto sice podle kalendáře ještě nenastalo, ovšem krásných letních dní není málo a spousta nás jich ještě čeká. Místo klasických sandálů či žabek si pořiďte vysoké lodičky s otevřenou špičkou a příjemným motivem, jež je pro rozkvetlou krajinu a léto typický.

Lodičky s letním motivem, autor: net-a-porterLodičky s letním motivem, autor: net-a-porter

Chystáte se do společnosti a marně si lámete hlavu nad tím, jakým doplňkem oslníte? Zapomeňte na překombinované šperky a obujte neonově růžové lodičky, díky kterým se rázem stanete středem pozornosti na celý večer.

Růžová jako letní trend, autor: jades24Růžová jako letní trend, autor: jades24

Článek Praktické lodičky pro každou příležitost byl publikován 9. června 2013 v 13.00 v rubrice Boty. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...