6 tipů na dokonalé pudrové lodičky

Tagy:  boty, obuv, pudrové lodičky, luxusní boty, nakupování, doplňky, móda, trendy

Sponzorované odkazy:

6 tipů na dokonalé pudrové lodičky

Pudrová je barvou neutrální, poměrně nenápadnou a její působnost v šatníku či botníku je jasná. Zapadnout a dokázat se přizpůsobit většině outfitů. Zatímco oblečení v těchto odstínech pleti ani postavě příliš nelichotí, lodičky jsou pravým opakem. Pakliže sháníte univerzální kousek do města na rande i na ples, pudrové lodičky vám jednoduše nemohou chybět.

Chcete-li si obstarat kousek, který nebude až tak neviditelný, vsaďte například na tento neotřelý pár od Steve Madden, který je opatřen stylovým páskem s kovovou sponou. Obout je můžete ideálně k pouzdrovým šatům nebo k úzkým kalhotám, ke kterým budou působit trochu ležérnějším dojmem. Cena bot se pohybuje okolo 2 800 korun.

Autor: nastygalAutor: nastygal

Možná ani vám neunikl trend posledních pár sezón, kterým jsou plastové boty. Klasikou jsou známé ,,Melissky", které navíc úžasně voní. O něco lacinější variantou jsou například tyto opásané lodičky v jemně narůžovělém odstínu, které ideálně doplní jednoduchý kalhotový kostým nebo kolovou sukni. Jejich cena se u Johnlewis pohybuje okolo 2 000 korun.

Autor: johnlewisAutor: johnlewis

O něco teplejším a hřejivějším dojmem působí tento pár bot od Gianvito Rossi v jemném meruňkovém provedení. Lodičky v klasickém tvaru se špičkou a jehlovým podpatkem se ve vašem botníku rozhodně neztratí a i když stojí okolo 5 000 korun, investice se vyplatí. Vyrobeny jsou totiž z pravé kůže, čili chvíli vydrží a až tak na první pohled nevypadají, jsou velmi pohodlné.

Autor: mytheresaAutor: mytheresa

Už pomalu přemýšlíte, jakými šaty zaujmete na plesové sezóně roku 2015? Pak vám samozřejmě nesmí chybět ani adekvátní obuv, která celému outfitu dodá šmrnc. Pakliže se chystáte pořídit si výraznější šaty, vsaďte opět na pudrové lodičky, jež jsou trefou do černého a v případě jemných kamínků se jedná o opravdu exkluzivní plesovou záležitost. Tento pár zakoupíte u Dune Bethanie za 1 877 korun.

Autor: johnlewisAutor: johnlewis

Luxusní materiál, prohnutá kostra, špička a typicky zabarvený podpatek. Poznáte je na první pohled. Ano, opravdu se jedná o jeden z luxusních lodiček z dílny návrháře Christiana Louboutina. Jestli se vyplatí do něčeho opravdu investovat, pak jsou to lodičky právě od tohoto talentovaného umělce. Všechny jeho modely jsou maximálně pohodlné, stylové, nadčasové a navíc runě šité. O kvalitě tak není pochyb.

Autor: net-a-porterAutor: net-a-porter

Pudrové lodičky se rozhodně hodí i na lecjakou party. Ideálně však volte takový model, který bude o něco zajímavější a poutavější, než klasické lodičky, které nosíte spíše ve všední den do kanceláře nebo na oběd s kamarádkou. Skvělou volbou je například tento extrémně vysoký model s kovovými aplikacemi od značky Casadei, který vás vyjde na 2 133 korun.

Autor: farfetchAutor: farfetch

Článek 6 tipů na dokonalé pudrové lodičky byl publikován 9. října 2014 v 12.00 v rubrice Boty. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...