Pestrobarevné lodičky – k čemu je nosit?

Tagy:  obuv, lodičky, léto, nakupování, barvy, podpatky, trendy, móda

Sponzorované odkazy:

Pestrobarevné lodičky – k čemu je nosit?

Lodičky jsou základní výbavou šatníku každé ženy a měly by se čas od času objevit i v outfitu dotyčné osoby. Lodičky jsou prototypem elegance, luxusu a ženě propůjčí sexy a vznešenou chůzi, aniž by se o ni musela nějak zásadně snažit. Uzavřené obuvi s vysokým podpatkem je na trhu nepřeberné množství a pokud si chcete pořídit moderní pár na léto a teplý podzim, pak sáhněte po pestrých a výrazných barvách, které dodají každému modelu neuvěřitelný šmrnc. Jaké barevné lodičky si vybrat a k čemu je vlastně nosit?

Červené mámení

Červená je barvou, která se hodí pro každé roční období, proto koupí červených lodiček rozhodně nikdy neprohloupíte. Tuto elegantní variantu se zajímavou aplikací v podobě výrazné mašle můžete nosit ke klasickým úzkým džínám, ale také k pouzdrovým šatům a dokonce ke koktejlovým šatům. Parádu s nimi tak uděláte během schůzky na slepo a rovněž na firemním večírku. Boty seženete na e-shopu LIPSY.CO.UK za 1 955 korun.

lAutor: LIPSY.CO.UKAutor: LIPSY.CO.UK

Vsaďte na žlutou

V letošním roce je neuvěřitelně v kurzu opět žlutá barva, která je tak trochu kontroverzním tématem. Zatímco jiné barvičky, jako již zmiňovaná červená nebo třeba růžová jsou trendy prakticky pokaždé, u žluté tomu tak není. Letos má ale i žlutá zelenou a proto neváhejte a obstarejte si stylové a pohodlné „Loubotinky“, které jsou žhavým trendem léta 2016. Jejich cena se na e-shopu BARNEYS.COM pohybuje okolo 16 000 korun.

Autor: BARNEYS.COMAutor: BARNEYS.COM

Pastelky letos vedou

Pastelové barvy jsou letošní jaro a léto neuvěřitelně v kurzu a pokud sledujete svět módy pravidelně a zásobíte se novinkami, pak již ve svém šatníku jistě pár pastelových skvostů máte. K těm by vám tak měly přibýt ještě tyto krásné pastelově růžové něžné lodičky, které se dokonale vyjímají jak ke světlým odstínům, tak ke kontrastní černé kožené bundě. Cena lodiček je na e-shopu MYTHERESA.COM 9 488 korun.

Autor: MYTHERESA.COMAutor: MYTHERESA.COM

Květiny nesmí chybět

Květinové motivy a vše rostlinné je dalším prvkem jara a léta, který v tomto období zkrátka nesmí chybět. Pokud ve své skříni nebo obuvníku nemáte ani jeden květinový vzor, pak byste tuto nedokonalost měli okamžitě napravit a ideálně si obstarat lodičky s výrazným květinovým motivem, který upoutá veškerou pozornost. Tento model si můžete obléknout k jednoduchému bílému kalhotovému kostýmu anebo naopak k barevným šatům. Cena lodiček je na e-shopu BLOOMINGDALES.COM 2 156 korun.

Autor: BLOOMINGDALES.COMAutor: BLOOMINGDALES.COM

Sázka na luxus

Pokud si potrpíte na luxusní módu, pak si nenecháte ujít žádnou novinku od významných módních značek, které neustále přicházejí s atraktivními kousky. V nové letní kolekci značky Fendi nyní najdete například tyto překrásné lakované lodičky v zajímavém provedení, které k elegantním šatům, ale i džínám padnou dokonale. Cena lodiček je na e-shopu STYLEBOP.COM 18 477 korun.

Autor: STYLEBOP.COMAutor: STYLEBOP.COM

Článek Pestrobarevné lodičky – k čemu je nosit? byl publikován 5. července 2016 v 12.00 v rubrice Boty. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...