4 tipy na outfit v přírodních odstínech

Tagy:  doplňky, oděvy, čepice, šála, vesta, kožešina, odstíny, barvy

Sponzorované odkazy:

4 tipy na outfit v přírodních odstínech

Podzim je především o tmavších barevných kombinacích a o přírodních odstínech, které se tak nějak hodí k venkovnímu koloritu a pesimističtějšímu smýšlení. To ovšem neznamená, že se s příchodem října obléknete do šedivých neforemných kabátu, nasadíte dioptrické brýle a zapomenete na jakékoliv líčení s tím, že šik a sexy můžete být zase až na jaře. Ukažte všem ve svém okolí, že máte pro módu cit v jakémkoliv ročním období a oblečte outfity v přírodních odstínech stylově v každé situaci.

Kožešinky v jakémkoliv provedení jsou žhavým podzimním trendem a proto by ve vašem šatníku rozhodně neměly chybět. Pořídit si je můžete ve všech možných barvách od trendy vínové, přes praktickou černou až po IN béžovou s hnědým melírem. Kombinovat je pak můžete s jednoduchými košilemi, jednobarevnými topy či s šaty s delším rukávem.

Kožešinky jsou IN, autor: revolveclothingKožešinky jsou IN, autor: revolveclothing

Letošní sezónu jsou v módě opět hadí vzory, které můžete spatřit ve výlohách téměř všech moderních obchodů a butiků. Vsaďte na jednoduchý top, delší triko a nebo si pořiďte koktejlové šaty, ve kterých skvěle vyniknete na firemním večírku. Ve fantazii se meze nekladou, ale s výběrem doplňků opatrně. Ideálně zvolte jednodušší zlaté náušnice a psaníčko, které nepřehluší skvostný kus oděvu.

Hadí vzor opět letí, autor: johnlewisHadí vzor opět letí, autor: johnlewis

Bez čeho se na podzim a v zimě rozhodně neobejdete, jsou šálky a šátky, které nejenom tvoří dokonalý doplněk, ale především zahřejí náchylný krk a pomohou vám předejít prochladnutí. Vedle výrazných barevných kombinací a nejrůznějších vzorů si pořiďte také jednodušší modely v neutrálních odstínech, které lze snadno kombinovat s topem, halenkou, vestou, svetříkem i bundou.

Šálka v neutrálním tónu, autor: shopbopŠálka v neutrálním tónu, autor: shopbop

Čepice je módní doplněk, ke kterému si spousta žen stále nenašla tu správnou cestu. Buď nevědí, jaký typ zvolit a nebo žijí v přesvědčení, že jim prostě a jednoduše nesluší. To je ale veliká škoda, neboť právě čepice může zastávat funkci skvělého společníka a ve studených dnech vás skvěle zahřeje.

Čepice je základ, autor: shopbopČepice je základ, autor: shopbop

Článek 4 tipy na outfit v přírodních odstínech byl publikován 31. října 2013 v 12.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...