Oblečení Esprit

Tagy:  Esprit, značkové oblečení

Sponzorované odkazy:

Oblečení Esprit

Esprit Holdings Limited = oděvní značka Esprit. Tuto značku znáte nejen prostřednictvím úžasného a moderního oblečení, ale také díky obuvi, šperkům, doplňkům, parfémům atd. Esprit má své sídlo v Hongkongu a v Německu.

Esprit a teenageři

Obchodní síť značky Esprit je opravdu rozmanitá. Mezi největší nákupní masu této značky patří převážně městští teenageři. Právě oni si potrpí na vysoce kvalitní a módní kousky, které nesou aktuální světové trendy.
Značkové oblečení Esprit se dá rozdělit do několika kategorií – oblečení pro děti, sportovní oblečení pro muže a ženy, elegantní a moderní pánské kolekce, boty pro muže a ženy, doplňky a tašky anebo spodní prádlo. Nabídka oblečení je skutečně veliká.

Esprit hodinky, autor: infibeamEsprit hodinky, autor: infibeam

Doplňky Esprit

Značka Esprit je známá také produkcí módních šperků, hodinek a parfémů. Hodinky a šperky jsou určeny hlavně elegantním ženám a mužům, které mají rádi stylové a moderní kousky. Esprit je značka, která vám dokáže zvednout sebevědomí, osobitost, smyslnost a celkovou image. Výrobky jsou dostatečně kvalitní a zároveň vás potěší jejich cenovou dostupností.

Esprit obchody

Milovníci této značky zajisté ocení přehledné obchody větších rozměrů. Můžete tak prohlížet, kombinovat a zkoušet aktuální módní kousky. Vzhled obchodů je pro společnost Esprit natolik důležitý, že má dokonce i své vlastní ústředí renomovaných architektů a designérů. Právě oni mají nestarosti chod a vzhled prodejních míst po celém světě.
Oblečení značky Esprit můžete zakoupit i u nás. Obchodní řetězce jsou rozšířeny po mnoha českých městech. Např. v Praze, Brně, Pardubicích, v Plzni apod.
Pokud rádi nakupujete online, navštivte jejich webové stránky http://www.espritshop.com/

Volánková sukně, autor: ahmedabadVolánková sukně, autor: ahmedabad

Pro každého něco

Značkové oblečení Esprit vám dodá nejen originalitu a hlavně moderní styl. Kvalitní materiál, který byl použit na výrobu trendy oblečení, hraje tu nejdůležitější roli. Pokud si přejete obohatit váš šatník novým a dokonalým střihem trička, tílka, kalhot, mikin, svetrů, spodního prádla, bund, halenek, sukní, kalhot apod. neváhejte zajít do obchodu, který nese název Esprit.
Letní kolekce doslova hýří střihy a veselými barvami. Krátké sukně nad kolena nebo sukně na kolena, to je to pravé. Báječně se hodí nejen k žabkám, ale také ke koženým botám, kozačkám nebo balerínám. Preferujete-li dlouhé kalhoty, zkuste pohodlné letní kalhoty nebo klasické džíny. Nejlépe vypadají v kombinaci s pestrobarevnou halenkou nebo zajímavě potištěným tričkem. Zkoušejte, kombinujte a vybírejte. Značka Esprit je to nejlepší z oblasti módy. Zajisté nebudete litovat.

Esprit jeans, autor: visionEsprit jeans, autor: vision

Článek Oblečení Esprit byl publikován 16. srpna 2011 v 12.15 v rubrice Značky. Autorem článku je Mgr. Eva Arnicanová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...