Virtuální nákupy v Anglii – nakupování přes internet

Tagy:  nákupy, nakupování, Anglie, internet, online, UK, Velká Británie, značkové oblečení

Sponzorované odkazy:

Virtuální nákupy v Anglii – nakupování přes internet

Toužíte po poslední módě a módních doplňcích, které právě frčí v Anglii? Chcete si také pořídit výstřelky módy a to z pohodlí domova?

Nákupy v UK

I vy můžete zakoupit nejen dětské, dámské a pánské oblečení z Velké Británie, ale také např. různé doplňky, boty, hodinky, sportovní oblečení, hračky, knihy apod. Prostě cokoliv zatoužíte z Anglie mít, a rádi byste si to koupili, máte možnost. Virtuální obchod je určen pro každého. Z klidu a pohodlí domova může nakupovat každý, kdo má přístup k internetu. V dnešní době je to snad už 99% lidí.

Značkové oblečení

Výhodné jsou nákupy hlavně značkového oblečení. Mezi nejoblíbenější značky patří Next, Tommy Hilfiger, GAP, Zara, George, Esprit, Disney, H&M, Mothercare, Debenhams apod. Internetové obchody nabízí pro každého něco. Výhody nákupu v Anglii přes internet je samozřejmě na prvním místě nízká cena, kvalitní zboží, velký výběr z internetových obchodů, dodání vybraného zboží až do domu a v neposlední řadě samozřejmě i výhodný a pohodlný nákup přímo z vašeho domova.

Levné zaslání do ČR

V Anglii poměrně snadno zakoupíte jakékoliv zboží, ovšem poštovné je z Velké Británie do České republiky docela vysoké.

Je téměř jedno, o jaký sortiment máte zájem, český trh je totiž v porovnání s globálním opravdu maličký a není se tedy čemu divit, že nabídka není tak pestrá jako v zahraničí. Jak již bylo zmíněno, v zámoří se dají sehnat kvalitní a levné věci.

Horší je to s dopravou do České republiky, mnohdy vás vyjde dokonce dráž než zakoupené zboží. Existuje ovšem společnost Doplhi Transport, které zásilku v Anglii vyzvednou a dodají na vaší adresu v ČR a dokonce i na Slovensko.
Vybrané zboží, které na internetu zakoupíte, většinou uhradíte přes paypal.com nebo pak prostřednictvím vaší platební karty s povolenými elektronickými transakcemi. Jedná se o tzv. embosovanou kartu, tedy taková karta, která má číslo karty a vaše jméno vytlačené ražbou. Většinou všechny banky takové karty nabízejí, ovšem nebývají součástí základní nabídky. O povolení platebních transakcí přes internet budete muset požádat dodatečně.

autor: Matthew Bowdenautor: Matthew Bowden

Portály a znalost jazyka

Mezi hlavní portály pro online nakupování v UK patří:
www.amazon.co.uk, www.uk.kelkoo.com, www.ebay.co.uk
Mnoho lidí ušetří tisíce ročně jen díky tomu, že nakupují přes internet v zahraničí. Můžete ušetřit i na jedné menší a ne příliš drahé zásilce dokonce stovky korun. Určitě se vyplatí porovnat ceny v různých obchodech a připočítat si zmíněné náklady na dopravu.
Znalost jazyka je v naprosté většině zahraničních nákupů přes internet podmínkou. Nemusíte se bát, nemusíte umět jazyk výborně (i když je to jistá výhoda např. při čtení platebních podmínek, reklamačního řádu, poštovného apod.), ale stačí základní znalost.

Článek Virtuální nákupy v Anglii – nakupování přes internet byl publikován 22. srpna 2014 v 00.00 v rubrice Nákupy. Autorem článku je Eva Gomelská. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...