Výbavička pro miminko aneb roztomilé nakupování

Tagy:  děti, kojenci, dětské oblečení, výbavička, fleecové oblečení, dupačky, overaly

Sponzorované odkazy:

Výbavička pro miminko aneb roztomilé nakupování

Nakupovat výbavičku pro miminko nebo batole je obvykle radostí nejen nastávajících, ale i stávajících maminek. Tyto nákupy si ovšem užívají nejen maminky, ale také tchýně, babičky, tetičky a dokonce i samotní tatínkové.

Pohodlí a komfort miminka

Při nákupu nezapomínejte myslet na to, že vaše dítě se musí cítit co nejvíc pohodlně. Raději zapomeňte na oblečení, které je podobné „dospěláckému“, přednost dejte příjemným materiálům, komfortu miminka, jednoduchých střihů apod. To nejdůležitější je – oblečení nesmí mimino škrtit u krku nebo tlačit v pase. Vaše ratolest se musí cítit víc než pohodlně.

Výbavička

Kojenecké oblečení nemůže chybět žádnému miminku. Na trhu existuje celá řada tohoto oblečení. Liší se střihem, materiálovým složením, barvou, designem …
Nákupy výbavičky vám usnadní např. různé knihy, které často prezentují, jaké oblečení a výbavička je pro miminka nutná.
Zajisté budete potřebovat body trička. Jedná se o perfektní kus oblečení, které velmi dobře překryjí plínku, miminku netáhne na zádíčka a obléká se mnohem lépe než klasické košilky. Bavlněné dupačky se hodí nejen během dne, ale např. i na noc, pokud je chladnější období. Asi žádná maminka nedá dopustit na punčocháčky, které můžete zkombinovat s body tričkem nebo overalem. Samozřejmostí každé výbavičky jsou capáčky, ponožtičky, čepičky a rukavičky. Pokud budete mít miminko v zimním období, jsou velice vhodné fleecové overaly, kabátky, budničky, kalhoty a také kombinézy, svetříky apod.
Ovšem tou nejdůležitější součástí výbavičky jsou pleny, ať už jednorázové nebo klasické látkové.

Fleecové oblečení

Fleecové oblečení je nesmírně praktické a pohodlné. Nakoupit si můžete např. overaly s kapucí a oušky. Takové modely vypadají opravdu snově a velmi roztomile. Overaly vaše miminko zahřejí od hlavy až k patě.
Fleecové zimní pytle jsou vhodné na spaní. Na výběr máte různé provedení, ale i barvy. Takže nastávající nebo stávající maminky mohou vesele nakupovat v barvách jejich potomka – růžové, modré, zelenkavé, červené apod.
Fleecová bundička je nezbytným kouskem oblečení pro podzim a zimu. Nejen že fleecové bundy mají rádi dospělí, ale také ti nejmenší.

Holka nebo kluk?

V dnešní době si maminky opravdu mohou s nákupy doslova vyhrát. V obchodech najdete nepřeberné množství dětského oblečení. Pokud očekáváte holčičku, určitě pro vás bude hračka vybrat růžové, žluté, červené nebo fialové oblečení. Maminky, které budou mít chlapečka zase ocení široký výběr modrého, zeleného nebo hnědého oblečení. A co rodiče, kteří se chtějí nechat překvapit, jestli přiletí čáp nebo vrána? Ani ty nepřijdou zkrátka. Na výběr je také z oblečení tzv. neutrálních barev.

Článek Výbavička pro miminko aneb roztomilé nakupování byl publikován 20. ledna 2010 v 07.00 v rubrice Dětská móda. Autorem článku je Mgr. Eva Gomelská. Pro diskusi slouží komentáře (1).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...