Jarní oblečení pro děti

Tagy:  děti, kojenci, dětské oblečení, výbavička, batolata, novorozenci, kukla, cocoon, kuklička, vak, váček, čepička, merina, přírodní materiály

Sponzorované odkazy:

Jarní oblečení pro děti

Móda nejen pro kojence, batolata, ale také pro školáčky hýbe světem. Chcete, aby vaše dítko chodilo stylově oblečené i letošní léto 2010? Není nic jednoduššího, než se nechat inspirovat článkem o jarním oblečení pro děti.

Jarní kolekce dětského oblečení

Jarní kolekce dětského oblečení doslova rozzářila dětské parky, školky, školičky, ale také jejich úsměv. Veselé barvičky – to je to pravé!
Víte co je pro děti to nejdůležitější? Dopřát jim radost a pohodlí. Jedině v kvalitním oblečení se bude dítě cítit spokojeně. Kvalitní materiál, dokonalý střih a již zmíněný komfort – to jsou hlavní a základní atributy, na které je nutno brát ohled při výběru dětského oblečení.
I ti nejmenší zákazníci potřebují kvalitní a hlavně pohodlné zboží.

Novorozenci

Právě se vám nebo vašim známým narodilo miminko? Hledáte vhodný dárek a nevíte si rady? Dobrá rada – pořiďte jim výbavičku. Jaro hýří barvami a stejně tak i šatních těch nejmenších ratolestí. Ve specializovaných dětských obchodech máte možnost vybrat oblečení jak pro holčičky, tak i pro chlapečky. Holčičky budou vypadat krásně v pastelové růžové, červené a fialových odstínech. Tyto barvy jsou prostě ty nej pro letoší jaro a léto. Chlapečky můžete oblékat do modrých odstínů, tyrkysové barvy, zelenkavé a hnědých odstínů. Jsou to přírodní barvy, které snad nikdy nevyjdou z módy.

Váčky a kukličky

Pokud je čerstvě narozené děťátko poněkud zimomřivé, zachumlejte ho do váčku nebo-li kukličky. Že nevíte co to je? Jedná se o ručně pletený vak, který je nejen funkční a pohodlný, ale zároveň praktický pro maminky. K dostání je ve více barvách, jak pro chlapečky, tak pro holčičky (neutrální barvy jsou také k dostání). A jak se do takového váčku miminko obléká? Úplně jednoduše. Miminko do něj oblečete (stejný princip jako když si oblékáte ponožku). „Kuklička“ bude miminko krásně hřát, je příjemná na dotek, upletena z kvalitních dětských přízí a navíc maminky zajisté ocení rychlost přebalení. Maminky se nemusí zdržovat se zapínání knoflíčků nebo vázání šňůrek. Váčky jsou velice jemné, pružné a miminku se dokáží přizpůsobit.
Tyto váčky s čepičkami jsou ideální na focení miminek. Jestliže nevíte, jak obdarovat vaši kamarádku, maminku, sestřičku … které se právě narodilo miminko, není nic originálnějšího. Váčky a čepičky jsou k dostání na internetových stránkách Fler.cz (prodávající merina). Jejich cenu, kvalitu a komfort ocení nejen každá maminka, ale hlavně každé miminko.

Váček a čepička k dostání v různých barváchVáček a čepička k dostání v různých barvách
Kuklička pro novorozenceKuklička pro novorozence

Přírodní materiály

Pro kojence, batolata a předškoláky je připravena kolekce plná krásných a veselých barev. Oblečení vybírejte hlavně takové, aby zaujalo nejen vás, ale i vaše dítko. Tzn. více obrázků, vzorů, puntíčků, proužků, apod. Nezapomínejte na vhodně zvolený materiál. Nakupujte raději bavlněné a savé prádlo, které je ušito z pohodlných přírodních materiálů, děti se v nich cítí jako v měkoučké mámině náruči.
Přírodní materiály jsou navíc velmi odolné, takže bez následků zvládají všemožné pohybové aktivity svých nositelů. Jednotlivé kousky barevného oblečení můžete různě kombinovat.

Článek Jarní oblečení pro děti byl publikován 7. května 2010 v 06.00 v rubrice Dětská móda. Autorem článku je Mgr. Eva Gomelská. Pro diskusi slouží komentáře (2).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...