Jarní módní trendy pro děti

Tagy:  dětské trendy, jarní trendy pro dívky, jarní trendy pro chlapce

Sponzorované odkazy:

Jarní módní trendy pro děti

V dětských jarních trendech najdete tolik barev, výšivek a potisků, že se vám z toho skoro zatočí hlava. Barevné košile, balonové rukávy, krajkové šaty a neotřelé doplňky, to je jen malý výčet toho co nám jarní kolekce přinášejí. To je dobrá zpráva pro děti, módní trendy jsou letos více vzrušující a rozmanitější než trendy pro dospělé.

Láska k módě patrná již od maličkaLáska k módě patrná již od malička

Děti si dnes nenechají nic diktovat, dokonce i čtyřleté děti si chtějí oblékat, co se jim líbí a co jim vyhovuje. A proč ne? Všem přeci záleží na osobním stylu a děti nejsou výjimka.

Módní trendy

Stejně jako móda pro ženy nebo muže, podléhá dětská móda trendům, a tak letos zase o krůček pokročil vývoj v jejich módě. Odrazilo se to nejen v oblečení a jejich vzorech, ale i v botách, taškách, brýlích, pokrývkách hlavy a samozřejmě i špercích.

Módní trendy pro dívky

Květiny a balonové rukávkyKvětiny a balonové rukávky Sladké barvySladké barvy Různorodé střihyRůznorodé střihy

Děvčátka se budou letos za parádnice. Nanejvýše poutavé pro ně určitě budou sladké jarní barvy – modrá, fialová, růžovo žlutá, oranžová, červená, zelená, klasická černá a bílá.

Šaty, ty správné dokážou z každé holčičky udělat panenku nebo princeznu. Kralovat budou saténové a bavlněné šaty ke kolenům, s designově propracovaným výstřihem, krátké kostkované sukně a šaty za sametu.

Trendy bude vše, co je potištěné, barvené, s puntíky, pruhy, dále také balonová a čtvrtinové rukávy.

Na spodní část těla slečinky oblečou legíny a kvalitní džíny, pozornosti neuniknou výšivky na kapsách a co se sukní týče, ozdobí je ty krajkové, z denimu, bavlny a plisované.

Volánkové sukněVolánkové sukně

Správná fešanda nikdy nezapomene ani na vhodné doplňky jako jsou stylové kabelky, vaky, brýle, bižuterie, pantofle a sandály.

Módní trendy pro chlapce

Zábava ve spojení se stylovými trendy, to mladí chlapci vyžadují. Pokud hledáte inspiraci pro svého malého prince, jste na správném místě.

PotiskPotisk

Barevná škála se pohybuje v tmavších odstínech základních barev – hnědá, šedá, temně fialová, purpurová, červená, oranžová nebo zelená. Tyto barvy jsou neutrální a hodí se k jakémukoliv tónu pleti chlapců.

Kde je ale ta slibovaná zábava? Ta se na tričkách objeví v podobě superhrdinů a kreslených postaviček.

Superhrdina na tričkuSuperhrdina na tričku

Trendy kalhoty zahrnují džíny klasické i bělené, vojenské kalhot a šortky.

A nakonec nožky vklouznou do barevných tenisek a sportovních pantoflů.

Článek Jarní módní trendy pro děti byl publikován 3. března 2011 v 00.00 v rubrice Dětská móda. Autorem článku je Jana Arnoštová. Pro diskusi slouží komentáře (1).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...