Kabelky Guess – investice, která se vyplatí

Tagy:  Guess, kabelka, taška, kabela, doplňky, značková móda

Sponzorované odkazy:

Kabelky Guess – investice, která se vyplatí

Která žena nemá ráda značkové módní boty a k nim sladěnou elegantní kabelku? Hledání kompromisu mezi cenou a kvalitou může být často velmi náročné. Originální kabelky od značky Guess tu jsou pro všechny, kteří si potrpí na kvalitu a perfektní provedení za dostupnou cenu.

Černá elegance

Volba černé barvy je především praktická, nicméně také velice vkusná. S černou kabelkou a lodičkami v téže barvě si pro začátek zcela vystačíme. Kombinovat lze černou s čímkoli, i s výraznými a jasnými barvami. Černá kabelka menších rozměrů s dvojitým uchem a stříbrným zdobením bez problému pojme vše, co potřebujeme mít stále u sebe. Perfektní je nejen do práce či do města, ale bez okolků nám bude dělat společnost večer v restauraci či v baru. Objemnější kabelka si silným nastavitelným řemenem je ideální na cesty. Je velmi jednoduchá a praktická, zdobená pouze stříbrnou destičkou a kovovými cvoky. To z ní dělá neutrální a však vysoce vkusný doplněk. Využití v každém šatníku najde tmavá taška s bočními kapsami a třpytivým proužkem. Ke sportovnímu outfitu můžeme zvolit velkou Guess tašku s krátkým uchem v matném provedení přepásanou několika řemínky. Klasickou ukázkou z kolekcí kabelek značky Guess je černá elegantní taška s typickou sponou ve tvaru G. Jednoduchá taštička do ruky vypadá i u večerních šatů fantasticky.

Barevné unikáty

Barevné veselé kabelky jsou in. Žádané jsou nejen u mladších generací. Výrazná zajímavá kabelka skvěle pozvedne o úroveň výše i jednoduché džíny s tričkem. Prošívaná růžová taštička, kterou lze nosit různými způsoby nás okouzlí svou jedinečností, ale i praktičností. Výrazně zdobená kabelka větších rozměrů v tmavším odstínu růžové se uplatní při každé příležitosti. Jedinečné místo v naší sbírce kabelek si zaručeně získá barevná veselá taštička s krátkým uchem.

Jako šelma

Zvířecí vzory jsou stále v kurzu a kočkovité šelmy zde nemají konkurenci. Velká levhartí taška se hodí do města i na pláž, díky jejím rozměrům do ní vtěsnáme téměř cokoli. Elegantní Guess kabelka s velkou ozdobnou sponou je univerzálním kouskem vhodným do práce i na páry. Pro svůj pěkný tvar si své příznivce získá levhartí kabelka se dvěma krátkými uchy, vhodná k nošení v ruce. Odstíny černé šedé a bílé jsou neutrální a univerzální. Kombinovat je lze nejen s podobnými barvami, škodu obvykle neudělá ani experiment s výraznějším odstínem.

Článek Kabelky Guess – investice, která se vyplatí byl publikován 2. září 2010 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Šárka Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (1).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...