Crocs v zimním podání

Tagy:  Crocs, zimní boty, boty s kožíškem

Sponzorované odkazy:

Crocs v zimním podání

Přichází zima a vás dozajista překvapuje, že píši o botách Crocs, které si užíváte výhradně jen v létě. Není divu, již nyní byste v nich měly nohy jak rampouchy. Pro mnohé bude tedy překvapením, že americká firma Crocs přišla na český trh s podzimním a zimním typem obuvi Crocs. Překrásné hřejivé barvy jako jsou hnědá, fialová, starorůžová, fuchsiová a jiné září z módních balerýnek Nanook nebo kozaček Nadia. Částečně vykukující kožíšek hlásá, že zahřejí a budou opět pohodlné, stejně jako jejich letní verze. Jsou superlehké a nepromokavé, a to se v zimě cení.

NanookNanook

Nemusíte se bát, že boty budou vypadat humpolácky, naopak díky zajímavé barvě a kožíšku dodají velmi ženský vzhled. Důležité je, že různé barvy kožíšku a tkaniček kontrastují s vlastní botou. Působivé jsou barevné kombinace – tmavomodrá s bílou a světle modrou tkaničkou, kanárkově žlutá s bílou a hnědou tkaničkou nebo hnědá s bílou a růžovou tkaničkou.

Nadia

Nadia jsou na povrchu příjemně semišové, pod ním je patentovaný materiál Croslite, který urdrží nohy v suchu. Jsou protiskluzové, a proto se nemusíte bát náledí.

NadiaNadia

Blitzen

Jsou vyrobeny z materiálu Croslite, díky němuž boty nepromoknou a nebudou klouzat. Kožíšek uvnitř boty krásně zahřeje. Po obou stranách boty jsou dírky, které umožňují výměnu kožíšku. Různé barevné variace, které jsou běžně k dostání, můžete různorodě kombinovat.

BlitzenBlitzen

Claire

Nejvhodnější boty do zimního nečasu. Spodní část je vyrobena z materiálu Croslite a vrchní část z venku nepromokne a zevnitř zahřeje, je totiž zateplená. K dostání je několik barevných variant.

ClaireClaire

Crocband Winter Boot

Retro sněhule Crocband jsou praktické a stylové. Díky materiálu Croslite nekloužou, nepromoknou a zahřejí. Horní část je z nepromokavého nylonu a zevnitř je fleece. Nohy jsou zhora chráněny před chladem a to díky zatahovacích gumiček.

Crocband Winter BootCrocband Winter Boot

Crocband Jaunt

Holínky ze sportovní kolekce Crocband jsou úžasně pohodlné, lehké a nohy si v nich odpočinou. Antimikrobiální materiál zabraňuje zapáchání bot a ortopedické tvarování nenamáhá klenbu nohy. Vyberte si správnou barvu a podtrhněte svůj volnočasový outfit.

Crocband JauntCrocband Jaunt

Georgie

Jsou boty ve stylu holínek, hodí se do blátivého a deštivého počasí. Opět jsou vyrobeny z materiálu Croslite. Jsou lehoučké, ortopedicky tvarované a velmi odolné. Nyní už se nemusíte schovávat doma před podzimními plískanicemi.

GeorgieGeorgie

Gretel

Zimní varianta stylových dřeváků. Jsou lehké, neklouzavé a nenáročné na údržbu. Roztomilá mašlička jim dodává na eleganci. Styl a funkčnost, to jsou boty Gretel.

GretelGretel

Doplňky

Doplňky 1Doplňky 1 Doplňky 2Doplňky 2

Zdroj: www.urbanlux.cz, www.streetmarket.cz

Článek Crocs v zimním podání byl publikován 19. října 2010 v 00.00 v rubrice Boty. Autorem článku je Jana Arnoštová. Pro diskusi slouží komentáře (5).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...