Zumba oblečení - stylové fitness oblečení

Tagy:  Zumba, aerobik, cvičení, fitness, sportovní, kalhoty, trička, body, mikiny, obuv, boty, doplňky, latinsko-americký tanec, salsa

Sponzorované odkazy:

Zumba oblečení - stylové fitness oblečení

Patří mezi vaše hobby aerobik, latinsko-americké tance či tanec obecně? Znáte Zumbu? Zumba je nejen zábava, ale také pohodové, stylové a moderní taneční oblečení.

Cvičení Zumby, autor: CimmCvičení Zumby, autor: Cimm

Co je to Zumba?

Zumba je moderní „tanec“ nebo spíše fitness program. Jedná se o spojení latinsko-amerického tance a aerobního cvičení. V Zumbě se naučíte základní kroky salsy, merengue, cumbie, reggaetonu, bellydance a tanga, které spojíte s energetickým aerobním cvičením. V Zumbě se střídá karsko trénink svižné části a pomalé časti. Při tomto dynamickém fitness programu nádherně vytvarujete vaší postavu, spálíte přebytečné tuky a navíc se příjemně uvolníte. Při Zumbě se vaše tělo příjemně protáhne!

Stručná historie

Zumba vznikla zcela náhodou poměrně nedávno. V roce 1999 v Columbii, kdy při hodině aerobiku cvičitel zapomněl CD s aerobní hudbou a namísto toho pustil Latinsko-americké písně typu salsy. Cvičitel tudíž na tuto hudbu improvizoval a předcvičoval dle své fantazie. Díky jeho „zapomnětlivosti“ vznikl nový fitness program – ZUMBA.

Oblečení Zumba

Při „cvičení“ a „tančení“ Zumby je důležité, zvolit ten správný oděv. Při jedné hodině doslova propotíte veškeré oblečení, ale i tak budete zářit od ucha k uchu. Termoprádlo je doslova nepostradatelným doplňkem všech sportovců a tanečníků. Není nic lepšího, než cítit se pohodlně a jako v suchu.

Zumba kalhoty

Pokud se chystáte na Zumbu poprvé, je lepší, když si s sebou vezmete např. sportovní kalhoty z elastického šusťáku. I při různých kreacích a pohybech se vám kalhoty nevytahají a nezmění tvar. Tento materiál se navíc lehce udržuje. Dalším trendy kouskem oblečení jsou např. dlouhé kalhoty se cvočky, řasením a kapsami. Tyto kalhoty jsou vhodné nejen na Zumbu, ale i na jiné taneční tréninky, sportovní aktivity, ale i na běžné nošení. Dámy, které mají raději přiléhavé oblečení mohou zvolit outfit upnutých legín, capri kalhot apod.

Pohodlné a volné kalhoty, autor: o0bsessedPohodlné a volné kalhoty, autor: o0bsessed

Zumba body, mikiny, trička

Co se týče horních partií, obléci si můžete jak volnější tričko, tak i přiléhavé, body, tílko, tuniky, bolerko nebo mikinu. Záleží na vašem vkusu, v čem se cítíte pohodlně.

Zumba doplňky

Zumba oblečení nejsou pouze kalhoty, trička a mikiny, ale také celá řada doplňků. Mezi ty nejdůležitější patří zumba boty. Vybírejte a zkoušejte – pohodlná obuv je základ. Aby jste při cvičení Zumby byly opravdu stylový, v Zumba obchodech je k dostání také originální osušky, ručníky, tašky, batohy apod.

Sportovní taška Zumba, autor: zumba_Sportovní taška Zumba, autor: zumba_

Na Zumba cviční si můžete pořídit zumba oblečení ve specializovaných prodejnách nebo na internetových stránkách. Mezi ty nejznámější patří např. www.zumbashop.cz. Na výběr jsou nejen různé barvy, styly, ale také velikosti.

Článek Zumba oblečení - stylové fitness oblečení byl publikován 27. října 2010 v 00.00 v rubrice Sportovní oblečení. Autorem článku je Mgr. Eva Arnicanová. Pro diskusi slouží komentáře (6).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...