Móda a tanec, neodmyslitelná dvojka

Tagy:  taneční, sportovní, street style, street móda, aerobic, zumba, fitness, sportovní oblečení

Móda a tanec, neodmyslitelná dvojka

Móda se stala neodmyslitelnou součástí života mnoha z nás, podobně jako sport a jakékoliv pohybové aktivity. Moderní taneční a sportovní dámské oblečení Feel JOY! nám pomůže tyto dvě oblasti perfektně sladit.

Myslete na komfort při pohybu

Taneční, vlastně všeobecně sportovní oblečení by mělo být vybíráno s pečlivostí. Kvalitní materiál, který se bude příjemně nosit a dlouho vydrží, je základem. Za naši pozornost ale také stojí design oblečení. Pokud si nechceme založit nový šatník pro náš koníček, vyplatí se nakupovat takové kousky, které budou dobře kombinovatelné. Zárukou toho je jednoduchý čistý design, všímáme si ale detailů. Třeba zajímavý, tak akorát velký potisk nebo aplikace může zařadit daný kousek mezi naše favority.

Mezi nejoblíbenější taneční oblečení patří freestyle kalhoty v různých provedeních. Ty jsou pak doplňovány tričky, zejména tričky barevnými. Třeba kolekce modern dance je přímo dělaná pro tanec.

Na zumbu v novém

V našich končinách je tanec zumba stále ještě relativně novou aktivitou. Není tedy divu, že ještě není v podvědomí zafixovaný styl oblékání, který k tomuto tanci nejlépe pasuje. Aerobic má přilehlé dresy, orientální tance pásky ověšené třpytivými penízky, co je ale správné zumba oblečení?

Dle většiny příznivkyň zumby je třeba se obléknout hlavně pohodlně. Je třeba myslet na to, že se asi pěkně zapotíme, takže vybíráme tenčí materiály případně materiály funkční. Rozhodně by nás nemělo nikde nic škrtit nebo omezovat v pohybu. Dobře se osvědčují třeba moderní verze kimon, která připomínají běžná trička, ovšem střih je vzdušnější.

Je libo street dance?

Kromě zumby jsou populární také různé street dance. Jak již samotný název napovídá, jedná se o tance, které vznikly na ulici, hlavně mezi mladými lidmi. Smyslem nebylo především ohromit velkolepým vzezřením, ale bavit se. Díky tomu i street dance oblečení bude uvolněnější, nebude zbytečně „sešněrované“ pravidly. Dopřát si můžeme hromadu barev nebo se sladit do decentnějších tónů černé a šedé. Opět si můžeme užít volné modely, nebo si přiléhavé střihy vybrat přesně tak, aby zdůraznily naše krásné křivky. Rozhodně by nám však měly dopřát dostatek svobody a prostoru pro naše taneční kreace.

Fitness a aerobic nepřijdou zkrátka

Ani milovnice aerobiku nebo fitness nepřijdou zkrátka. Aerobic oblečení už dávno nemusí být kompletně přiléhavé a ušité ze zářivých materiálů. Zrovna tak jako fitness oblečení vyžaduje hlavně funkčnost – lehkost, savost, poddajnost, pružnost. A samozřejmě také vzhled, který zaujme.

Článek Móda a tanec, neodmyslitelná dvojka byl publikován 17. června 2011 v 08.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Pavla Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...