Kabelky Gucci vás překvapí svojí originalitou

Tagy:  taška, psaníčko, kvalitní materiál, vzor, nastavitelné ucho, kabelky, Gucci

Sponzorované odkazy:

Kabelky Gucci vás překvapí svojí originalitou

Značkové kabelky jsou záležitostí, na kterou si mnoho žen velice potrpí. Někdo rád jeden stálý exemplář, který po čase vymění za jiný, mnoho žen dává přednost mít velký výběr kabelek pro časté střídání. Ať už tak či tak, luxusní značkové kabelky jsou touhou či vášní mnoha žen. Mezi nimi vévodí Gucci se svými nápaditými, ale přesto většinou klasickými kabelkami.

Vysoké standardy u Gucci

Značka Gucci klade vysoké nároky nejen na použité materiály, ale i na výsledné zpracování. Vše musí být perfektní. Často narazíme na zemité odstíny a také klasický Gucci vzor. Prostá hnědá kabelka dýchá luxusem a elegancí. Ozdobný pásek se sponou utváří celistvý vzhled a podtrhuje jednoduchost. Podobné tvary si návrháři značky Gucci oblíbili. Pevné materiály, co něco vydrží jsou pro tento typ kabelek základem. Dlouho a spolehlivě nám budou sloužit.

Jednoduchost a perfektní zpracováníJednoduchost a perfektní zpracování

S Gucci narazíme i na nevídané

O poznání extravagantnější jsou originální kousky, se kterými se u Gucciho čas od času setkáme. Zdobená poměrně rozměrná taška v černo-žlutém provedení najde u každé ženy uplatnění. Drobná kabelčička s klasickým Gucci vzorem a růžovými lesklými detaily vynikne s každým oblečením. Taška se vzorem v hnědavých a zlatavých odstínech nám možná trochu připomene etno styl. Do města na nákupy se však skvěle hodí a rozhodně se s ní nemusíme bát ostudy. Jemné typy zaujme něžná květinová kabelka s nastavitelnou délkou ucha.

Kousky, které nikdo nepřehlédneKousky, které nikdo nepřehlédne

Barevná potěšení s Gucci

Kromě klasických kabelek můžeme vybírat i z moderních barevných kousků, které si v našich šatnících najdou své stálé místo. Velká fialová sametová kabelka bude praktická na nošení do práce. Drobná fialová taštička na řetízku zdobená velkou broží bude tím pravým nejen na plesy, ale i na večírky či jednoduše k posezení s přáteli. Velmi praktická je také modrá kovově lesklá kabelka tak akorát velká na doklady a podobné nezbytnosti. Překrásná taška přes rameno ve výrazném odstínu modré upoutá pozornost a my si ji zamilujeme její pro praktičnost.

Módní odstíny v semišiMódní odstíny v semiši

Drobné originální kabelky

Na plesy, večírky či párty se hodí drobné kabelky, které dají outfitu tečku a poslouží nám, jako úschovna pro mobilní telefon, doklady a pár dalších maličkostí. Přesně takové kabelky najdeme i u Gucciho. Rozličnost barev, materiálů, tvarů a zdobení je skutečně ohromná. Stačí si pouze vybrat.

Drobné a unikátníDrobné a unikátní

Článek Kabelky Gucci vás překvapí svojí originalitou byl publikován 24. ledna 2011 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Šárka Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...