Vkusné tepláky od prestižních návrhářů

Tagy:  tepláková souprava, Juicy Couture, Splendid, adidas, Y-3

Sponzorované odkazy:

Vkusné tepláky od prestižních návrhářů

V dnešní době není žádná ostuda vyjít do ulic v teplákové soupravě. Když opomenu hip hopovou kulturu, jsou zde ještě celebrity, které v teplákách vyrazí klidně nakupovat nebo rovnou na cvičení, jen si všimněte fotek v časopisech. Ovšem nejsou to ty modré tepláky s vytahanými koleny a gumou na nohavicích, ale luxusní značkové modely. Já jsem si oblíbila jemné velurové atmosphere a Juicy Couture.

aubin & willsaubin & wills Calvin KleinCalvin Klein

Jakou teplákovou soupravu

Neodmyslitelně oceníte pohodlí, příjemné a funkční materiály. Na výběr máme z několika druhů teplákových souprav, přičemž jednu rozhodně nevyužijete na vše, proto vybírejte důkladně. Velurové teplákové soupravy v pase na stahovací šňůrku využijete na relaxaci a volný čas, kdyžto na sport volte bavlnu a funkční materiály, které dobře sají pot.

James PerseJames Perse l´agencel´agence

Pohodlí

Pohodlí jako by bylo ve slově tepláky již obsaženo. Nic nás neškrtí, nic nesvazuje, obklopuje nás jen volnost. V padesátých letech byl tento komfort a jediná volnost dopřávána pouze vězňům. Později se zjistilo, že tepláky jsou díky své praktičnosti a flexibilitě vhodné na sport, procházky i prosté lenošení.

Juicy Couture

Juicy Couture elegantní černá soupravaJuicy Couture elegantní černá souprava Juicy Couture růžová soupravaJuicy Couture růžová souprava
Juicy Couture 1Juicy Couture 1

Luxusní velurová souprava v barvě námořní modř a zlatým zdobením v pase můžete nosit o víkendech spolu s balerínkama na nohou a větší taškou přes rameno, obojí nejlépe v béžové barvě. Řetízek, náušnice a jiné doplňky budou ze zlata.

Juicy Couture 2Juicy Couture 2

Každá blondýnka bude šik v jemné velurové soupravě v barvě velbloudí srsti. Modelka předvádí styl oblíbený v Los Angeles. Doplňky opět volte v béžových a zlatých odstínech.

Juicy Couture 3Juicy Couture 3

Dejte svému volnočasovému oblečení kouzlo odpovídající značkovou soupravou Juicy Couture. Zajímavým detailem jsou řasené rukávy po celé své délce.

Adidas by Stella

adidas by Stellaadidas by Stella

Stylově na cvičení, a jak jinak než v soupravě adidas. Černé bavlněné kalhoty dokonale sají pot, takže se do cvičení můžete vrhnout naplno, bez obav, že přijdete o počáteční pohodlí. Všimněte si zajímavých detailů zipů po stranách tepláků.

adidas by Stella 2adidas by Stella 2

Splendid

Splendid 1Splendid 1

Relaxovat o víkendu ve vytahaném svetru není moc stylové, vyzkoušejte raději soupravu Splendid s pruhovaným tričkem.

Splendid 2Splendid 2

Souprava se hodí na procházky v chladnějším období, díky delší mikině přes hlavu se nemusíte bát, že vám nastydne kříž.

Splendid 3Splendid 3

Luxusní domácí tepláky v barvě indigo jistě využijete i na jógu, nejen lenošení u televize.

Y-3

Y-3Y-3

Černé bavlněné tepláky určené hlavně na cvičení. Využijete je při tenise, v tělocvičně nebo o víkendu v přírodě, je to jen na vás. A co k nim? Nejlépe vypadá klasická kombinace černé s bílou.

Y-3 tepláky s kontrastními pruhyY-3 tepláky s kontrastními pruhy

Odpočiňte si od upnutých džínsů ve dnech volna, zkuste černé legíny s kontrastními bílými pruhy, k tomu jednoduché tílko a přes to delší volný háčkovaný nebo pletený svetr s velkými oky.

Zdroj: www.net-a-porter.com, www.polyvore.com

Článek Vkusné tepláky od prestižních návrhářů byl publikován 29. prosince 2010 v 00.00 v rubrice Sportovní oblečení. Autorem článku je Jana Arnoštová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...