Tepláky, ve kterých zabodujete

Tagy:  tepláková souprava, móda, trendy, adidas, sportovní oblečení, nakupování, nápisy, motivy, barvy

Sponzorované odkazy:

Tepláky, ve kterých zabodujete

Tepláky byly dlouhé roky považovány za ryze sportovní záležitost a nebo součást domácího oděvu. Dnes se však nemusíte obávat vyrazit v teplákové soupravě nejenom na procházku, ale také do města či na nákupy. Tepláky jsou neuvěřitelně pohodlné, stylové a sluší naprosto každému. Tyto kousky patří k těm trendy variantám a ve vašem šatníku by se rozhodně měly objevit.

Ve stylu Adidas

Sázkou na jistotu je v každé situaci značka Adidas, která je jedničkou v oboru. Již dávno neplatí, že se tato společnost zaměřuje ryze na sportovní kousky. V nejnovější kolekci pořídíte vysoce komfortní teplákové soupravy z kvalitních materiálů a v zajímavých barevných provedeních. Je libo výraznou zelenou či jednoduchou černou?

Autor: topshopAutor: topshopAutor: topshopAutor: topshopAutor: topshopAutor: topshop

Nápisy a motivy

Pokud si potrpíte na výraznější druhy oděvů a ztotožňujete se s kreativní módou, vsaďte na nápisy a motivy, které jsou letošní sezónu opět v módě. Vybrat si můžete z jednodušší varianty z teplákoviny či exkluzivnější model, ve kterém se rozhodně nemusíte stydět, zamířit mezi lidi.

Autor: zalandoAutor: zalandoAutor: zalandoAutor: zalando

Kratší varianta

Jaro s sebou také přináší vyšší teploty, díky kterým byste se v dlouhé teplákové soupravě mohli pořádně zapotit. Pro všechny případy by vám proto neměla chybět kratší varianta, ke které stačí obléknout jednoduché tílko a vyrazit prakticky kamkoliv.

Autor: zalandoAutor: zalando

Se stylovou gumou

V módě jsou také opět kalhoty s nohavicemi zakončenými gumou. Takto střižené tepláky vypadají stylově, dokáží schovat nějaké to kilo navíc a k tomu všemu jsou velmi praktické, neboť je, lidově řečeno, ,,necouráte" po zemi.

Autor: profilefashionAutor: profilefashionAutor: zalandoAutor: zalandoAutor: wolfandbadgerAutor: wolfandbadger

Výrazné barvy

Jaro je samozřejmě synonymem pro výrazné barvy, které působí veselým a optimistickým dojmem a dovedou vám dodat spousty energie. Ať už se chystáte běhat, na procházku se psem či jen na posezení do parku s partou přátel, pořiďte si barevnou variantu teplákové soupravy.

Autor: zalandoAutor: zalandoAutor: zalandoAutor: zalando

Článek Tepláky, ve kterých zabodujete byl publikován 30. dubna 2014 v 12.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...