Tetování aneb oblékněte vaší kůži do originálního motivu

Tagy:  tetování, kérka, motivy

Sponzorované odkazy:

Tetování aneb oblékněte vaší kůži do originálního motivu

Chcete se nechat vyzdobit různými motivy a nechat si zapustit barvu do kůže? Měla byste se uvědomit, že tetování je na celý život a něco stojí. Vyberte si z nepřeberného množství motivů, znaků, jmen a kreseb. Raději rezignujte nad trendy motivy a přemýšlejte nad takovým motivem, který bude mít význam i po pěti či dvaceti letech.

Kérka

Chcete-li se nechat tetovat neboli udělat kérku, zvažte takový motiv, který co nejlépe vystihne vaší osobnost. Nechtějte to, co má každá druhá nebo nějaká celebrita. Díky tomu přejdete komplikovaným odstraňováním tetování, které stejně z vaší kůže zcela nevymizí.
Tetování se provádí prostřednictvím vpichování speciálních barev do kůže. Jehla zasahuje cca 1 mm hluboko. Tetovat se můžete nechat v různých salónech a tetovacích studiích, které jsou na velice dobré úrovni.
Zkrášlit si můžete nechat jakoukoliv partii vašeho těla. Je pravda, že tetování bolí, ale asi nikdo vám nebude schopný říct, jak moc. Každý vnímá bolest trošku jinak. Obecně lze však říci, že čím větší motiv, tím více bude bolestnější. Také záleží, na jakou část těla si tetování chcete nechat dát.

Oblíbená partie tetování, autor: English Rose247Oblíbená partie tetování, autor: English Rose247

Správná doba

Po vytetování vámi vybraného motivu, je třeba dodržovat dané pokyny, které dostanete od tatéra. Pokud je budete správně dodržovat, nemělo by dojít k žádným zdravotním potížím a komplikacím.
Pokud si vybíráte období, kdy se nechat tetovat, raději vynechte léto. Tato doba není příliš vhodná, protože čerstvá „kérka“ by neměla být vystavena slunci a navíc byste se nemohla ani koupat v bazénu. Na tetování zvolte raději jaro nebo podzim.

Léto není nejvhodnější doba na tetování, autor: CelsimLéto není nejvhodnější doba na tetování, autor: Celsim

Trendy tetování

I v oblasti tetován jsou motivy, které právě teď „letí“. V současné době jsou to např. čínské znaky, které vypadají exoticky a sexy. Na druhém místě v oblíbenosti motivů jsou zvířata – delfíni, motýli, tygři, ptáci apod. Dalším hitem jsou barevné motivy. Už dávno není IN mít černé, nudné, nic neříkající motanice. Zvolte spíše krásné, zajímavé, stínované a barevné motivy na zajímavých místech. Pánově raději zapomenou na vytetování motivy na ramena a dámy na spodní část zad. Přece nechcete být jako půlka Prahy. Raději zvolte originální místo, co jen tak někdo nemá.
Mezi zajímavá místa se řadí např. oblast páteře, za uchem, mezi prsty, na zápěstí, nárt, třísla apod. Ve fantazii se meze nekladou. Ať zvolíte jakýkoliv motiv a místo, vždy za tím budete Vy.

Barevné tetování je IN, autor: RRaiderstyleBarevné tetování je IN, autor: RRaiderstyle

Článek Tetování aneb oblékněte vaší kůži do originálního motivu byl publikován 28. ledna 2011 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Mgr. Eva Arnicanová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...