Jaké oblečení nechá vyniknout tetování na zádech?

Sponzorované odkazy:

Jaké oblečení nechá vyniknout tetování na zádech?

Zamilovala jste se do tetování a máte na zádech výrazný kousek, který byste ráda ukázala světu? Přinášíme vám pár tipů na módní kousky, které vaše tetování ukážou světu.

Jak nosit tetováníJak nosit tetování

Blíží se léto a to znamená, že se budou nosit výstřihy, nejen vpředu, ale i topy a šaty s odhalenými zády. Můžete tak experimentovat a uvidíte, že tetování je i skvělým módním doplňkem. Nemáte-li tetování a bojíte se bolesti, zkuste tetování hennou (pozor na alergii). Henna má výhodu, že časem vymizí a vy si budete moci zkusit jiný ornament. Léto je ten správný čas ukázat trochu inkoustu, protože pravděpodobně jdete na dovolenou, nebo máte alespoň několik dní volna, takže je čas trochu se uvolnit a ukázat, co máte!

Krátké vlasy dají vyniknout tetováníKrátké vlasy dají vyniknout tetování

Krátké vlasy

Máte-li tetování na krku a v horní části zad, skvěle vám poslouží moderní krátký účes, nebo drdol. Na tetování bude lépe vidět. Nechte se inspirovat pin-up obrázky.

Tetování je i módním doplňkemTetování je i módním doplňkem

Střih oblečení

Aby vaše tetování vyniklo, soustřeďte se na střih oblečení. Vykrojená záda, střih voda, či lodičkový i na zádech, asymetrické rukávy, tenká špagetová ramínka, nebo topy úplně bez ramínek.

Nebojte se být odvážnáNebojte se být odvážná

Chcete být trochu záhadná? Pohrajte si s materiálem. Pokud chcete své tetování pouze jemně zdůraznit, doporučujeme průhledné materiály, jako je krajka, v současné době velmi trendy síťovina, či šifon. Díky nim mohou tetování vypadat velmi jemně a elegantně, aniž by byla příliš na očích. U pánů lehce prosvítající tetování určitě vzbudí pozornost.

Barva tetování je důležitáBarva tetování je důležitá

Barva tetování

Nyní o barvách – pokud máte zářivé barevné body art tetování, měli byste jej spárovat** s neutrálními barvami, a pokud máte černé, anebo bílé tetování, můžete je zdůraznit barevným oblečením. **Barvy oblečení můžete také sladit s barvami na tetování, myšlenkou je tetování doplnit, nikoliv použít kontrast.

Do kanceláře tetování schovejteDo kanceláře tetování schovejte

Když se tetování nehodí

Stále je v některých profesích tetování tabu, a proto je tetování na zádech skvěle umístěné. Do kanceláře a tam, kde je přísný dress code, jej snadno zakryjete. Přestože je dnes komunita pro tetování mnohem otevřenější než před deseti lety, stále existují určité předsudky. Čím je tetování na zádech níže, tím snadněji ho ukryjete. Stačí, když k topu, či šatům s odhalenými zády zvolíte cardigan, blejzr, či sako a máte po problému. Existují i speciální make-upy, které mají hutnější konzistenci a tetování na jeden den dokáží zcela skrýt.

Foto: Pixabay.com, Pinterest.com

Článek Jaké oblečení nechá vyniknout tetování na zádech? byl publikován 24. května 2021 v 09.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Petra Havlíková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...