Dolce e Gabbana - italská móda, kterou čas neporazí

Tagy:  Dolce Gabbana, značková móda, značky, šaty, boty, lodičky, košile, luxusní móda

Sponzorované odkazy:

Dolce e Gabbana - italská móda, kterou čas neporazí

Dolce & Gabbana, to je luxusní italská módní značka a zároveň synonymum pro kvalitu a vytříbený vkus. Italskou značku si zamilujeme pro nesmrtelné trendy kousky, které nikdy nebudeme chtít vyřadit z šatníku. Kromě oblečení to jsou také doplňky, kabelky, obuv a mimo jiné i řada parfémů. Dolce & Gabbana nás zkrátka zaujme a pohltí.

Trendy topy, košile a sáčka, bez kterých si nebudeme umět naše dny představit

Oblékáním se prezentujeme a dáváme najevo nejen emoce, ale i charakter a životní přesvědčení. S módní značkou Dolce & Gabbana nenecháme nikoho na pochybách o tom, že víme, jaké jsou módní trendy a že jsme silné sebevědomé osobnosti. Sametové tmavě modré sáčko jednoduchého elegantního střihu s výrazným blýskavým knoflíčkem skvěle padne k jednobarevným tričkům a topům. Kraťoučký pletený svetřík neutrální šedé barvy se skvěle hodí k topům ve výrazných odstínech. Podobně tomu je i s překrásným černým svetříkem, který působí velice elegantně a vzít jej lze k sukni i džínám. Kovově lesklá stříbřitá bundička hned upoutá naši pozornost.

Bílá košile z lehkého materiálu zdobená množstvím volánků je úžasně elegantní a univerzální. Pozornost na sebe strhneme i v decentní splývavé saténové košili v zajímavé zelenkavé barvě. Vypasovanou košile se stojáčkem bez rukávů lze velmi jednoduše kombinovat. Obléknout ji můžeme ke kostýmku i k jednoduchým kalhotám. Puntíčky navíc nikdy nevyjdou z módy. Pro odvážnější je tu vrstvená vzdušná košile v přírodních odstínech béžové a hnědé. Velký dojem dělá výrazná mašle.

Topy a sáčka v mnoha obměnáchTopy a sáčka v mnoha obměnách

Překrásné šaty značky Dolce & Gabbana

Návrháři Dolce & Gabbana umí vytvářet jedinečné fascinující modely. Snadno si zamilujeme jejich nápady, co se společenských šatů týče. Velmi decentně a elegantně působí černě šaty s krajkou s dlouhými rukávy prakticky bez výstřihu. Jsou nesmírně vkusné a vyzařují luxus. Sexy budeme vypadat v tmavých lesklých šatech. Díky bohatému řasení dokáží skrýt drobné nedostatky postavy a nechají vyniknout dekolt. Každého osloví velice zajímavé splývavé společenské šaty s řaseným vrškem. Poměrně jednoduché růžové šaty zaujmou svou výraznou barvou.

Šaty, to jsou krásné materiály i dobře střižené linieŠaty, to jsou krásné materiály i dobře střižené linie

Dolce & Gabbana umí i obuv

Kromě oblečení se návrhářům značky Dolce & Gabbana daří přinášet i stále nové a nové nápady týkající se obuvi. Zaujmou nás balerínky, tenisky i lodičky a společenské boty na vysokých podpatcích.

Střevíčky i denní botkyStřevíčky i denní botky

Článek Dolce e Gabbana - italská móda, kterou čas neporazí byl publikován 16. února 2011 v 00.00 v rubrice Značky. Autorem článku je Šárka Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...