Nejlepší džíny pro muže

Tagy:  Pánské džíny, Prada, Dolce&Gabbana, Levi´s

Sponzorované odkazy:

Nejlepší džíny pro muže

Společnost Levi´s jako první udělala kolekci modrých džín. Bylo to v roce 1873 za pomoci Levi Strausse a krejčího Jacoba Davise. Časopis Vogue si domyslel, že je nová kolekce učena pro ženy, jenže byla unisex.

Džíny Levi´s jsou moderní, pohodlné, lichotivé a především cenově dostupné. Bez kvalitních džín by byl šatník neúplný a já neznám nikoho kdo by alespoň jedny džíny nevlastnil. A muži potřebují kvalitní džíny stejně tak jako ženy, ne-li více.

Jak vybrat perfektní džíny

Základy

Just CavalliJust Cavalli

Nejprve si ujasněte, jaký střih chcete / jaký střih je ten pravý pro vás. Na trhu najdete střihy: straight, slim, slim/straight, straight/relaxed, standard, classic, or relaxed. Pokud si nevíte rady, jaký střih se hodí k vaší postavě, poraďte se s prodavačkou. Obecně se uvádí, že Boot cut and straight padne skoro každé postavě. Ovšem záleží na vás, každému vyhovuje něco jiného.

Zkouška

PradaPrada

Při zkoušení dbejte na to, aby nebyly džíny příliš těšné, především v okolí rozkroku a pasu. Ony džíny mají v průběhu času tendenci se zmenšovat. Pokud je ale budete nosit často, můžou se trochu vytáhnout, ale po vyprání se zase srazí a mohlo by se stát, že je po svátcích neobléknete.

Oldschoolové barvy

Modrá barva a její odstíny asi nikdy nevyjdou z módy. Černá barva je fajn, dokáže skrýt lecjakou šmouhu a ubrat i nějaké to kilo, ale na mužích černé džíny nepůsobí příliš přitažlivě.

Vintage džíny Dolce & GabbanaVintage džíny Dolce & Gabbana

Co k džínům

Co si obléci k džínům, to asi každý ví, můžete si k nim obléci skoro všechno. Hodí se k nim košile a svetr, ležérní tričko a kožená bunda nebo sako. Zkrátka je můžete kombinovat jak s formální, tak ležérní módou.

Tmavé džíny Dolce & GabbanaTmavé džíny Dolce & Gabbana

Tip

Oblečte si košili s dlouhým rukávem a svetr do V. Rukávy u svetru vyhrňte k loktům, rozepněte knoflíčky na manžetách a otočte je přes rukávy svetru. Nebudete tomu věřit, ale i taková maličkost dokáže s vaším outfitem divy.

Poslední tečku vašemu dokonalému outfitu dodají rozepnuté kotníkové boty s přezkami. Nohavice džín budou samozřejmě uvnitř bot. Toto je horký trend letošní sezóny.

Šedé bělené džíny Dolce & GabbanaŠedé bělené džíny Dolce & Gabbana

Kde seženete ty nejlepší džíny

Sestavila jsem vám malý seznam, kde seženete ty nejlepší džíny.

Z cenově dostupných to jsou Rock and Republic, Banana Republic, Levi´s, Wrangler, H&M, The Gap, American Eagle, Diesel, Lee.

Z dražších to jsou Dolce&Gabbana, Armani, Prada, Just Cavalli a jiné.

Článek Nejlepší džíny pro muže byl publikován 22. února 2011 v 00.00 v rubrice Pánská móda. Autorem článku je Jana Arnoštová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...