Módní poradenství pro muže

Tagy:  panske oblečení

Sponzorované odkazy:

Módní poradenství pro muže

Když jde o módu, styl a trendy oblékání, většina mužů si neví rady jak postupovat. Na ulicích můžete vidět mnoho mužů, kteří se oblékají jako vysokoškoláci, přitom je na první pohled zřejmé, že už by jí museli studovat potřetí. To vypadá trochu směšně a nepřirozeně. Většina z nich si neuvědomuje, že stačí jen trochu kreativity a znalosti pánského oblečení a mohou zcela změnit svůj vzhled a obrátit ho v dokonalost.

Pánská módaPánská móda

Stejně staré oblečení

Mít stejně starý oděv neznamená oblékat si oblečení, které bylo vyrobeno v den vašeho narození. Jde o to nosit oblečení, které odpovídá věku a stylu života nositele. Například džíny se spadlým pasem a rozkrokem u kolen vypadají skvěle na dvacetiletém nebo dospívajícím chlapci, ale na čtyřicetiletém vypadají poněkud směšně.

Vhodné a přitom trendy oblečeníVhodné a přitom trendy oblečení

Pohodlí

Oblečení by mělo být pohodlné, pouze v takovém oblečení se budete cítit a vypadat jistější a stylový. Od teď se vyhněte slepému honu za značkou a nejnovějšími trendy. Místo toho rozvíjejte svou vlastní jedinečnost a pohodlný styl oblékání.

Trendy oblečeníTrendy oblečení

Správná velikost

Vždy si kupujte oblečení, které dokonale padne – nemělo by být příliš volné, ani příliš těsné. Pokud máte větší bříško, soustřeďte se na to, aby ho oblečení příliš neobepínalo a tedy na něj neupozorňovalo.

Dokonalé pohodlíDokonalé pohodlí

Nosit barvy je dovoleno

Mladí muži mohou nosit všechny barvy, od růžové, přes modrou, až po černou a budou vypadat dobře. Koneckonců, mládí je doba experimentů a nevázanosti. Jen na jednu věc si dejte pozor, barva vám musí lichotit. Ony totiž ne všechny barvy jsou v souladu s vaší pletí a barvou vlasů. Muži nad 50 let by měli nosit oblečení v barvách, jako je hnědá, černá a všechny decentní barvy.

Udržování šatníku

Existuje takové oblečení, které musí mít každý pánský šatník. Jedná se o formální oblek, bílou košili, černé kalhoty, džíny, khaki kalhoty, kožená bunda, elegantní košile, kabát, formální boty a tenisky.

Kožená bundaKožená bunda

Doplňky

Nenechte se mýlit, doplňky nejsou určeny jen pro ženy. V dnešní době existuje spousta doplňků určených pro muže, jsou to jedinečné kousky na krk nebo zápěstí, hodinky, prsteny, manžetové knoflíčky a také pásky, které můžou oživit jakýkoliv outfit.

Pásek PradaPásek Prada

Upravený vzhled

Dobrý sestřih vlasů může dělat zázraky. Zajděte si ke kadeřnici a poraďte se s ní, jaký účes bude vyhovovat vašemu tvaru obličeje a také osobnosti. A na závěr bych ráda připomněla pravidelné holení. Pánové, není nic ošklivějšího než pusa od neoholeného muže!

Článek Módní poradenství pro muže byl publikován 20. února 2011 v 00.00 v rubrice Pánská móda. Autorem článku je Jana Arnoštová. Pro diskusi slouží komentáře (1).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...